2777
2789
عنوان

مسافرت

479 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من میخوام یه مسافرت یه هفته ای برم نمیخوام شلخته باشم بنطرتون چکار کنم خوب به نظر برسم چون نمیشه زیاد ارایش کرد😶😶😶😶

خدایا به امید خودت...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوش بگیر بوی ترشک نگیری به خصوص شمال مام هم فراوون بزن

😂😂🤣🤣ترشک😂😂

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

چارش کرم پودر مک 😀

جدی میگم انقد پوستو تمیز و صاف میکنه بدون اینکه معلوم باشه کرم زدی...اصن فکرشو نمیکنی...12ساعت هم میمونه...

بعد یه بالم لب یا رژ کم رنگ بزن و یه ریمل بی رنگ و تمام...مرتب و شیک

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

کم آرایش کنی که مرتب تری راستش به نظر زنهایی که تو خیابون و مسافرت خیلی آرایش میکنن و چند لایه بتونه کاری دارن و خط چشم و سایه و.ال و بل بی کلاس هستن آخه مگه میخوان برن مهمونی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

لباس تميز و آراسته و يه آرايش مليح

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....