2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 35 پست

اخه مگه به ارايش؟؟

شما سعى كن هميشه تميز باشى در ابتدا

بعد لباسهات با هم همانگ باشن اين خيلى مهمه درهم برهم نپوش به بهانه مسافرت اگه حجاب دارى شال هاى مختلف رنگى بردار كه به لباسهات بياد ، بليزتو توى شلوارت نزار !!  

صندل راحتى بپوش ، دمپايى شلختگى مخصوصا از نوع لا انگشتى نپوش ، عطر هميشه بزن مام استفاده كن هوا گرمه بوى عرق ندى 

موهاتو هميشه شونه بزن مرتب كن چه باز چه زير روسرى ..

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چارش کرم پودر مک 😀 جدی میگم انقد پوستو تمیز و صاف میکنه بدون اینکه معلوم باشه کرم زدی...اصن فکرشو ...

اینایی که گفتی چی هست ؟؟؟؟ میشه ب منم یاد بدی واسه مهمونی مختلط که خیلی نمیخوای تو چشم باشی 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

عطر رو فراموش نکن.لباس با خودزیاد ببر شرایطش رو داری اونم لباس اسپرت متناسب با مسافرت و وهوای جایی که میری هرروز دوش بگیر.کرم ضدافتاب کرم پودری بزن دوتایکی میشه.اگه فرصت سشوار کشیدن هرروزی نداری خصوصا تو هوای شرجی بافت میتونه کمک کننده باشه

مك اصل چنده الان؟

بعد گرونی 255فروشگاه بامیلو فک کنم هنوز داره عزیزم...من ب جای دیگه اعتماد ندارم...

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
راه حلی واسه گوشی دارید😅شارژش زود تموم میشه

پاور بانك فقط 

بعدم نور گوشيتو كم كن اون شا رژ رو ميبره  و برنامه هاى باز گوشى رو ببند هر دفعه خواستى گوشى رو ببندى همه برنامه هاى بازم ببند 

اینایی که گفتی چی هست ؟؟؟؟ میشه ب منم یاد بدی واسه مهمونی مختلط که خیلی نمیخوای تو چشم باشی  

آره عزیزم چیز خاصی نیس منم چون مهمونی ها آرایشم خیلیییی خیلیییی ملایم از بالم لب استفاده میکنم یجور مرطوب کننده ی لبه ک یه مقدار خیلیییییییی کم رنگ داره....چون مژه های خودم بلنده و ابروهام بور از ریمل بی رنگ (سفید شفاف)استفاده میکنم ک فقط مرتبشون کنم دروغ نگم گاهی هم مداد ابرو میزنم😁....کرم پودر مک هم تنها کرمیه ک انقد طبیعی رو پوست میشینه حداقل برا من اینجوریه...برا مهمونی میتونی قبل از ریمل بی رنگ با مداد چشم مشکی بین مژه هاتو پررنگ کنی فقط مراقب باش ک از خط مژه هات بیرون نیاد(زیبایی‌شو از دست میده)بعد ریمل بزنی طبیعی تر میشه و حالت چشمت زیبا تر....❤️♥️

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
ریمل بی رنگ چیه ؟

یه مدل ریمل برای کسایی ک مژه ی بلند دارن ‌فقط میخوان صافش کنن و از آشفتگی در بیاره پرپشت کننده هم هست❤️