2777
2789
عنوان

شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دليل منطقي مامانت چيه ؟ 

اينكه رك اونا تو چشم مامانم نگاه كردن گفتن پول واسمون مهمه...بايد بي منت واسه پسرت همه كار كني.چون وظيفته...مهريه هم ي كلام فقط ٤٠٠تا...و حالا حرفاي ديگه كه اينجا جاش نيس بگم ...

خدايا دوستت دارم...
تا وقتی که شما مخالف باشید اون پافشاری میکنه و چشماش رو حقایق بسته س فقط میخواد ثابت کنه حرفش رو به ...

این بهترین راهنمایی بود. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
اينكه رك اونا تو چشم مامانم نگاه كردن گفتن پول واسمون مهمه...بايد بي منت واسه پسرت همه كار كني.چون و ...

برادرتون خودش درآمد داره؟ 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
اينكه رك اونا تو چشم مامانم نگاه كردن گفتن پول واسمون مهمه...بايد بي منت واسه پسرت همه كار كني.چون و ...

چی بگم والا شما سعی کنید یکم نرم تر رفتار کنید تا خودش به خودش بیاد. مشاوره هم برن به نظرم خیلی خوبه.خیلی.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
سوال خوبی پرسیدی مادرت چرا مخالفه؟

داداشم بيكاره...سربازي نرفته...چيزي نداره.ولي بجاش يدونه س...وضع پدرم خوبه شكرخدا...همه ميدونن چرا به جوون بيكار زن دادن.واضحه!!!!

خدايا دوستت دارم...

داداشم دختر داییمو میخاس ولی مامانم راضی نبود تو سن۲۵سالگیش.اینقدر مخالفت کرد تا دختر داییم شوهر کرد و داداشم بعد از اون حاضر نشد با هر کسی ازدواج کنه الان۳۴سالشه و مامانم به شدت پشیمونه.البته مامانم دلایل خودشو داشت ولی برادرم الان داره باهاش لج بازی میکنه.مامانم خیلی غصه میخوره😔😔

خوش بحالتون...مامانم غصه داره نميتونم ببينمش

خوب ديگه روشمون جواب دادش

اولا اينكه اصلا و ابدا مخالفت كه نكرديم هيچ كلي هم ذوق نشون داديم از خودمون بعد تو خودمون پذيرفتيمش البته تا اين قسمت قضيه واقعي بودها اصلا قصد نداشتيم راي برادرمون رو بزنيم اما دختر خانوم وقتي ديد از طرف ما پذيرفته شده و فكر كرد همه چي تمومه و اون روشو نشون داد منم كاري كردم كه خودش نفهميد برادرم چجوري گذاشتتش كنار  

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
    خیلی باحال گفتین

قربون شما😁ولی جدا همین کارو میکنه خیلیم موفق بوده تا حالا اصلا زحمتم نداره نکتش تو جدیت و اون دست به کمر بودنه😂

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.