2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابتدا بزار مرغ ترجیجا سینه مرغ با زردچوبه و نمک و پیاز آبپز بشه و خوب بپزه . بعد مرغ ها رو ریش ریش کن و بریز توی مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ ترجیحا زرده باشه دو تا سه عدد . ادویه هم بزن فلفل و دارچین . برنج و ابکش کن و نیم پز که شد بریز تو همون مخلوط مرغ و ماست و زعفران و تخم مرغ . ماست هم زیاد نزن وامیره یه لیوان تقریبا . برنج هم سه لیوان . زعفران هم یه لیوان دم کرده . گلاب و هل هم بزنی تو خیلی خوش بو میشه نمک هم یاده نره . ته ظرف تو نچسب باشه . با کره یا روغن چرب کن البته روغن مایع یکم تو اون موادت بزن . بعد کل مواد رو بریزش توش و با کفگیر صاف کن بعضی ها گرده و زرشک هم میریزن . برای تزئین هم از زرشک و خلال پسته استفاده کن 

حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست 
ابتدا بزار مرغ ترجیجا سینه مرغ با زردچوبه و نمک و پیاز آبپز بشه و خوب بپزه . بعد مرغ ها رو ریش ریش ک ...

مرسی عزیزم ممنونم 

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

۴۵ دقیقه خوبه که با شعله خیلی کم بپزه و طلایی رنگ شه . فقط برای دراوردنش یه سینی گرد یا ظرف مورد نظرتو بزار رو در ماهی تابه یا قابلمه ات . بعد یهو برشگردون . تا خراب نشه

حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست