2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این متنو بخون امیدوارم کمکت کنه https://sorsore.com/شیر-گرفتن-کودک/

نه عزیزم از شیر خیلی وقته گرفتم اسفند 96...ولی سینه هام هنوز وقتی فشار میدی خیلیم کم شیرمیاد...میخوام بدونم تاکی کاملا قطع میشه و دیگه نمیاد

نه عزیزم از شیر خیلی وقته گرفتم اسفند 96...ولی سینه هام هنوز وقتی فشار میدی خیلیم کم شیرمیاد...میخوا ...

راستش من بعدش فشار ندادم،ولی خودم دیگه حس شیر داشتن نداشتم

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
راستش من بعدش فشار ندادم،ولی خودم دیگه حس شیر داشتن نداشتم

منم حس شیرداشتن ندارم اما الان گفتم بزار ببینم میاد یانه یکم فشار دادم خیلی کم درحددوسه قطره اومد...

سلام. عزیزم من الان دخترم یک سال و بیست و سه روزشه. فقط هم از خودم شیر میدم. شیرمم زیاده و گاهی مجبورم پد بذارم لباسم خیس نشه. ببین تا موقعی که بچت از سینت شیر میخوره یا میدوشیش، شیر جریان داره. اگر هم ندوشی یا بچت نخوره، متورم و سفت میشه عزیزم 

سلام. عزیزم من الان دخترم یک سال و بیست و سه روزشه. فقط هم از خودم شیر میدم. شیرمم زیاده و گاهی مجبو ...

خب اینو کهمیدونم...نه دوشیدم نه بچه خورده ...الان پنج ماهه از شیرگرفتمش ولی در حد دو سه قطره شیر میاد...

دو سه روز بعد کاملا تموم میشه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
نه بابا لااقل یه ماهی طول میکشه تا کاملا کشیده بشه بذه...اون دو سه روز فقط تورمشه ک میخوابه

نمیدونم من که دیگه فشارش ندادم اما فکر هم نکنم که شیر داشته چون مثل قبل از شیردهی شده بود

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده