2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

162 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من دوره م ٢٨تا ٣٠روزه بعد فكر ميكردم وسط دوره تخمك گذاري دارم ولي امروز يازدهم دوره م هست و كيتهاي ديروز كه دهم دوره بود و امروز پررنگ شده البته كيتم هم عوض كردم نسبت به ماههاي پيش و اينا خارجي هستن يعني الان تخمك گذاري منه؟

عزیزم درسته 

وقتی مثبت میشه ۳۶ ساعت تا ۴۸ ساعت بعد تخمک آزاد میشه از وقتی کیت مثبت میشه یک شب در میون به مدت یک هفته اقدام باید داشته باشید.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسيت مهم نيست فقط سلامت بياد 

پس از امشب شروع كن اقدام رو وقتي تخمك ازاد ميشه سمت تخمدان تير ميكشه و يه دردي زيره دلت حس ميكني و اينكه ممكنه ترشح ببيني .انشالله كه يه ني ني ناز بياد توً دلت بسلامتي

مرسي عزيزم ماه چهارمه اميدوارم ني ني بياد اين ماه

انشاالله امام رضا حاجت دلتو بده براش نذر کن هفته دیگه تولدشه

انشاالله که دست خالی برنمیگردی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
انشاالله امام رضا حاجت دلتو بده براش نذر کن هفته دیگه تولدشه انشاالله که دست خالی برنمیگردی

واي اشكم در اومد ممنونم از توصيه زيباتون خيلي اميد داد بهم❤️

واي اشكم در اومد ممنونم از توصيه زيباتون خيلي اميد داد بهم❤️

پس امضای منم بخون حتما

كسي ميدونه كه براي پيدا كردن دقيق روز تخمك گذاري براي تعيين جنسيت چكار بايد كرد دوستم كه مطب دكتر طاهره مختاريان ميرفت ميگفت با روش هاي دقيق تعيين ميكنه و درصد موفقيتش بالاست لطفا راهنمايي كنيد