2777
2789
عنوان

چه جالب بچها

120 بازدید | 15 پست

دیروز دوتاز همکلاسی دوران راهنماییم دیدم

یکیش درس خون کلاس بود فوق العاده درس خون اما هیکلی دیروز دیدم حاملس

یکی از همکلاسی های دیگم تو۱۵سالگی ازدواج کرد بعدها فهمیدیم طلاق گرفته اما دیروز دیدم دوباره شوهر کرده

یکی از همکلاسی ها هم بچش فکر کنم کلاس سوم یه بچه دیگه هم دارع

حالامن ۲۳ساله حس میکنم برای همچیز دیر شده انگار هنوز بچم😂🥲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه چیز برام خیلی عجیبه تو خانما .ازدواج کردن دور و بری هاشون رو پیشرفت میدونن و خودشون رو عقب مونده . حالا یه سوال .دوستتون مثلا تو 15 سالگی ازدواج کنه بعد چند سال با دوتا بچه طلاق بگیره .اونموقع مثلا تو سن 25 سالگی شما ازدواج کردید با منطق و عقل و خیلی چیزها که تو سن پایین ادم تجربه شو نداره و اشتباهات اون سن رو ندارید .یا یه کیس مناسب ازدواج میکنید حالا شما بردی یا اونی که تو اون سن با دوتا بچه و طلاق گرفته جلوتره

یه چیز برام خیلی عجیبه تو خانما .ازدواج کردن دور و بری هاشون رو پیشرفت میدونن و خودشون رو عقب مونده ...

هیچ ربطی نداره گلم چه عقل و منطق چه سن کم تو هردو طلاق وجود داره

نمیشه گفت همه تو سن کم طلاق میگیرن اما خب ادم وقتی مجرده دوست دارع عروس شه لباس عروس بپوشه

هیچ ربطی نداره گلم چه عقل و منطق چه سن کم تو هردو طلاق وجود دارهنمیشه گفت همه تو سن کم طلاق میگیرن ا ...

خیلی ربط داره خانم محترم . یه ادم 25 ساله قطعا از نظر تجربه وشناخت ادمها با یه دختر 15 ساله فرق میکنه .