2777
2789
عنوان

چه اشتباهی کردم با این ازدواج کردم

1868 بازدید | 102 پست

یه دیوانه ی تمام اعیار 

فکرشم نمیکردم این حرفو بهم بزنه

امروز بهش میگم پایه ی آینه شمع دونو پول دستپون اومد عوض کنیم میگه کی پایه ی آینه شمعدونو عوض میکنه آخه احمق .چرا جهیزیه خودتو عوض نمیکنی گفتم باشه پول داری اونارو هم عوض کن گفت سیکتیر برو کار کن دست کن تو جیب خودت بعد زنگ زده میگه هیچکس پایه ی آینه شمعدون رو عوض نمیکنه 

من موقعه ی خرید مراعاتشون رو کردم یچی معمولی انتخاب کردم الان دیدم خیلی چیزای خوشگل اومده گفتم عوض کنم این فکر کرده میخوام قران خدارو عوض کنم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خیلی بی تربیته

ولی منم تا حالا نشنیدم پایه آینه شمعدونو عوض کنن چه کاریه اصلا 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بابا

گوربابای پایه آینه شمعدون ول کن اوقاتون تلخ نکنید

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

ببخشيدا چه بي اعصابع

يعني پايه اينه شمعدون انقد مهمه ك اينجوري برخورد كنه 

خب بگه نه يا باشه ولي نكنه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

هیچی بدتر ازن حرفش نبود که برو کار کن عوض کن شوهرهای مردم واسه زنشون چیکارا میکنن شوهر من چی میکنه من بعد ازدواج حتی یه گلدون برای خونمون نخریدیم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز