2777
2789
عنوان

کسایی که اینترنتی آشنا شدن

215 بازدید | 21 پست

چ جوری میشه! مثلا تو اینستا خیلی میان دایرکتم ولی من جواب نمیدم خب از کجا معلوم اینکه میاد دایرکت من تو دایرکت دخترا دیگه هم میره

بعد هم تقاضای اشنایی میکنن من بگم باشه! پسره نمیگه چه زود اعتماد کرد!

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای والا منو دوست پسرم تو دانشگاه اشنا شدیم 

هنوز سر اینکه اول کی پا داده دعوا داریم

اینترنتی که دیگه فاتحش خوندس😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

خیلی باید احتیاط کرد چند مدت پیش یه خبر خوندم راجع به یه دختر تبریزی که واقعا خوشکل بود تو اینستا با یه پسر آشنا شد و بعد که دیدش فهمید خلافکاره اون پسره هم ول کنش نبود و میخواست با دختره ازدواج کنه ولی دختره قبول نمیکرد آخرم دختره رو برد رو صورتش اسید پاشید😒😔😔

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

آره اینجوریشو منم درک نمیکنم اصن ندیده و نشناخته چجوری عاشق میشن. منو نامزدمم اینترنتی آشنا شدیم ولی واسه یه پروژه کاری بود همدیگرو دیدیم و راجب اون کاره حرف زدیم بعد عاشق هم شدیم

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   
اکه دنبال فقط حرف زدنی به جایی برنمیخوره  ولی اکه دنبال دوستی هستی اینا با پنج نفرهیتن پنج نفر ...

دنبال ازدواجم  ولی برام جالبه اینجا خیلی میگننتی اشنا شدیم من تا حالا نتونستم اعتماد کنم 

من اینترنتی اشنا شدم البته 13 سال پیش .ده ساله ازدواج کردم. راضیم.اینم بگم یک ماه و نیم نتی بود سه سال حضوری.تو اون یک ماه و نیم هم شوهرم یه بار نگفت شماره بده.عکس بده.از همینش خوشم اومد

برات مهم نیست از یه شهر دیگه باشه تفاوت فرهنگ و رفتار?

چرا خیلی مهمه خب خیلیا هم شهریم هستن میان دایرکت ولی نمیتونم قبول کنم