ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
پسره اگه خودش مشکل داشته باشه هر کاری هم ک بکنی ی حرفی از توش در میاره، ولی کلا فضای مجازی زیاد جالب نیست، البته نمیگمم بده ها ولی خب باید خیلی بیشتر مواظب بود.
خیلی باید احتیاط کرد چند مدت پیش یه خبر خوندم راجع به یه دختر تبریزی که واقعا خوشکل بود تو اینستا با یه پسر آشنا شد و بعد که دیدش فهمید خلافکاره اون پسره هم ول کنش نبود و میخواست با دختره ازدواج کنه ولی دختره قبول نمیکرد آخرم دختره رو برد رو صورتش اسید پاشید😒😔😔
یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
آره اینجوریشو منم درک نمیکنم اصن ندیده و نشناخته چجوری عاشق میشن. منو نامزدمم اینترنتی آشنا شدیم ولی واسه یه پروژه کاری بود همدیگرو دیدیم و راجب اون کاره حرف زدیم بعد عاشق هم شدیم
همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !
من اینترنتی اشنا شدم البته 13 سال پیش .ده ساله ازدواج کردم. راضیم.اینم بگم یک ماه و نیم نتی بود سه سال حضوری.تو اون یک ماه و نیم هم شوهرم یه بار نگفت شماره بده.عکس بده.از همینش خوشم اومد