2777
2789
عنوان

بیاین😗

141 بازدید | 20 پست

بیاین از خاطره هاتون بگین ..خنده دار ..ترسناک..عاشقانه...غمگین هرچی از دل تنگتونه بگین...بـگین..وقت بگین😅😅😅حوصلم پوکیده خووو😞😞

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

خدافظ. ترسناک

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاستم بگم وقتی میام نینی سایت خیلی بدبین میشم ب مادر شوهز و خارشوهز و شوهر 😑 با اینکه بدبختا خوبن هی دوس دارم بدشون کنم یاد ی چیزا الکی ازشون میفتم لجم میگیره

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
خاستم بگم وقتی میام نینی سایت خیلی بدبین میشم ب مادر شوهز و خارشوهز و شوهر 😑 با اینکه بدبختا خوبن ه ...

اره نی نی سایت رو ادم خیلی تاثیر میزاره😰😰

الان وقته خوابه. وقت حوصله پوکیدن روزها ساعت 2 تا 4 بعدظهره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
خاستم بگم وقتی میام نینی سایت خیلی بدبین میشم ب مادر شوهز و خارشوهز و شوهر 😑 با اینکه بدبختا خوبن ه ...

اره ادم هی رو خودش و شوهرش عیب میذاره الکی...دچار مریضی مقایسه ای میشیم انگار😐

اره ادم هی رو خودش و شوهرش عیب میذاره الکی...دچار مریضی مقایسه ای میشیم انگار😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂