2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان🙄🙄🙄

2651 بازدید | 54 پست

بچه ها جووونی سلام.😍عاقا بیاین از تجربه عملتون بگین و اسم دکترت و نتیجه جراحی و این که راضی بودین و بعد از چندسال عایا فرم بینیتون عوض شده یا افتاده شده؟🤗😍😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حوصله تعریف ندارم

ولی خداییش مشکلی نداری عمل نکن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

من عمل کردم هفت ساله

ببنیم مدلش بد بود چهرمو زشت کرده بود

البته مدل بینیم طبیعیه کسی نمی فهمه عمل کردم

خدا رو شکر راضی ام ارزش داشت

کاش به سال ها قبل بر می گشتم و زندگی رو جدی می گرفتم ...

دکتر حمیدرضا کریمی رییس بیمارستان فرمانیه،۷سال عمل کردم واصلا تغییرنکرد حتی بعد عمل تو ی حادثه ای بینیم شکست و دوباره عمل کردن و همونطور مثه قبل دراورد،عملم راحت بود هر دوتا هیچی نفهمیدم

من سال ۹۰ عمل کردم . فرمِش نمیدونم تغییر کرده یا نه ولی انگار الان ببشتر تو صورتم جا افتاده و بنظرم بهتر شده. کاملا راضی ام😊

خواهرامم پیش همیم دکتر عمل کردن خیلی راضی ان .

دکتر کمال کوچک زاده