2777
2789
عنوان

نازای

221 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها کمکم کنید من رفتم رویان دکتر دوم پریودم بود سونو ازم گرفت گفت تخمدانت تنبله بعد برام ودتا امپول نوشت با کلومفین با گلکفاژ برام نوشت گفت تا یک هفته بخور بیا تا دوباره سونو بشی رفتم گفت هنوز تعقیر نکردی خیلی ناراحت شدم  وقتی من با این همه قرص تعغیری نمکنم چجوری باید بشه البته باید خدا کمک کنه

الان قراره ای یو ای کنی؟ یا ای وی اف؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهات خیلی نبوده که

من یه دوره ۲۰ آمپول زدم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

من حدود ۱۰ ساله دارم متفورمین میخورم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

وقتی اون قرص ها رو خوردی درد احساس نمیکردی رو تخمدانهات؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
چرا همکاری نکرد عزیزم

از بس بیشعوره احمقه بهش میگم میری فوتبال انرژیت تموم میشه تو رابطه کم میاری حرف گوش نکرد امشب رفت وسط رابطه اقا وا رفت تازه طلبکارم هست

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین