2777
2789
عنوان

نازای

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده ساله منتظری عزیزم؟

نه 

متفودمین قرصی هست برای کسایی که تخمدانشون تنبله که بدتر نشن گلکوفاژ هم خارجیشه

من ۱۰ سال فهمیدم تنبلی دارم میخورم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

نگران نباشید همتون باردار میشید فقط باید صبر داشته باشید

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
از بس بیشعوره احمقه بهش میگم میری فوتبال انرژیت تموم میشه تو رابطه کم میاری حرف گوش نکرد امشب رفت وس ...

برات صلوات فرستادم گلم

نگران نباش

استرس از همه چی بدتره

سعی کن روز باشع رابطتت ک خسته نباشع اقا

بهم بگید براتون حمد بخونم
برات صلوات فرستادم گلم نگران نباش استرس از همه چی بدتره سعی کن روز باشع رابطتت ک خسته نباشع اقا

از آدم لجباز متنفرم من این همه سختی میکشم این اقا بخاطر ی فوتبال همه چی رو خراب میکنه

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
از آدم لجباز متنفرم من این همه سختی میکشم این اقا بخاطر ی فوتبال همه چی رو خراب میکنه

سخته عزیزم

باهاش اروم و نرم بحرفو از در محبت وارد شو فعلا یکم مدارا کن باهاش حتما جواب میده

شوهر منم خیلی لجبلزه ولی اینطوری خوب میشع

بهم بگید براتون حمد بخونم
سخته عزیزم باهاش اروم و نرم بحرفو از در محبت وارد شو فعلا یکم مدارا کن باهاش حتما جواب میده شوهر م ...

این کلا آدم نیس هرطور باهاش میحرفم فایده نداره

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین