2777
2789
عنوان

متنفر شدم از ازدواج

549 بازدید | 39 پست

همه ش جنگ و دعواس 

من قبول دارم مامان منم یه جاهایی داره بد رفتار میکنه 

شوهرم از مامانم گله میکنه میگم اره حق با توعه اما من هرجی بگم میگه مامانم شوخی کرد مامانم منظوری نداشت مامانم فلان 

دیگه خسته شدم از دستش

به خدا تو جشن عقدم حتی فیلمبردار میگفت وای این چه مادرشوهریه ولی باز شوهرم قبول نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرت جزو ائمه ست معصومه واسه همينه شوهرت اصلن قبول نميكنه ايردشو😐

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
مادر شوهرت جزو ائمه ست معصومه واسه همينه شوهرت اصلن قبول نميكنه ايردشو😐

واقعا انگار اینطوره 

دختر خاله ش به من تیکه میندازه کن ناراحت میشم.میگه بی حنبه ای اون شوخی کرد

سلام عزیزم.اجازه ندین روابط بین خودتون به خاطر بزرگترها ،چه مادر شما چه ایشون،خراب بشه.رابطه دونفری خودتون رو فارغ از هر شخص سومی شکل بدین وتعریف کنید.ازین روزای اول برای محکم شدن عشق دو نفری استفاده کنید نذارید حرف و حدیث بقیه این روزای طلایی رو ازتون بگیره.

مثل شوهر من مادرشو میپرسته.

اما من هیچ موقع لایق دوست داشته شدن نبودم...

دوبار برای عمل بستری شد مادرش

از دوتا جاری و دوتا خواهرشوهرم کسی نرفت همراه.

من رفتم حتی لگن میبردم زیرش.دکتر گفت نباید سرشو خم کنه تا هفته ها من غذا میپختم . ولی اون چه چیزا که بمن نگفت.

هیچ موقع خوبی هام دیده نشد

ولی حیف مادرم مارو طوری که از حقمون دفاع کنیم بار نیاورد.

کاش جای یه ادم وابسته یه ادم مستقل و شجاع بارمون میاورد. خواهرمم کتک همین بی زبونیشو خورد

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من