2777
2789
عنوان

متنفر شدم از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 39 پست
چرا انقدر واسه ت مهمه مهم ارتباط تو و همسرته

ارتباط منو شوهرمم داره خراب میشه اخه

شوهرم فک میکنه من دارم مامانشو اذیت میکنم 

یه ذره فک نمیکنه خب منم از کارای مامانش ناراحت میشم

واقعا انگار اینطوره  دختر خاله ش به من تیکه میندازه کن ناراحت میشم.میگه بی حنبه ای اون شوخی کر ...

خدايا به دختر خاله شم تعصب داره 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت کار درستی انجام میده...شما اشتباه میکنید میگید آره مامانم اشتباه میگه!!ایشون مادرشو خراب نمیکن ...

من مثلا خواستم انتقاد پذیر باشم که اونم اتیش خشمش کم بشه اونم انتقاد پذیر باشه ولی بیشتر پررو میشه

با مادر شوهرت ازدواج نکردی که رفتار اون بخواد تورو متنفر کنه از زندگیت عاشق شوهرت بمون به حرفای بد ...

یه شرطی که رفتار شوهرم وابسته به مادرش نباشه

نشستن باهم فیلم عقدمونو دیدن الان زنگ زده با من دعوا میکنه از رفتار مامانم ایراد میگیره 

این اتیش از گور مادرشوهر در نمیاد پس از کحا میاد؟

مثل شوهر من مادرشو میپرسته. اما من هیچ موقع لایق دوست داشته شدن نبودم... دوبار برای عمل بستری شد م ...

قربونت برم حالا من از حقم دفاع کردم چی شد؟

یه بار ج مادرشو دادم مادرش رک بهم گفت من تورو چون مظلوم بودی گرفتم همینجوری بمون 

حالا به شوهرم بگم مادرت خط و نشون کشید میگه تو بدبینی

یه شرطی که رفتار شوهرم وابسته به مادرش نباشه نشستن باهم فیلم عقدمونو دیدن الان زنگ زده با من دعوا م ...

میدونم که مقصر اونه شما اهمیت نده

بگو با رفتار مادرم مشکل داری منم با رفتار مادرت مشکل دارم دلیلی نداره رابطه خودمونو خراب کنیم

[QUOTE= 64372486 ]چرا انقدر واسه ت مهمه مهم ارتباط تو و همسرته[/QUOTE] واي واسه منم خيلي مهمه. همش ...

نمیشه اخه بابا 

وقتی سرشون تو زندگیته به کووچیکنرین مسائلم کار دارن نمیشه دیگه

قربونت برم حالا من از حقم دفاع کردم چی شد؟ یه بار ج مادرشو دادم مادرش رک بهم گفت من تورو چون مظلوم ...

ما نه مشکلی داشتیم نه دعوایی

برگشت گفت به پسرم گفتم تورو نگیره گوش به حرفم نداد

باورم نمیشد اونقد رک اون حرفارو زد بهم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
میدونم که مقصر اونه شما اهمیت نده بگو با رفتار مادرم مشکل داری منم با رفتار مادرت مشکل دارم دلیلی ن ...

به خدا همینو میگم اما اون سهم مادرشو قبول نمیکنه 

من واقعا قبول دارم مادر منم اشتباهاتی داره ولی اون اصلا قبول نمیکنه مادرش مقصره 

مادرش مدام تو جشن به من گفت من از عروس خوشگلتر شدم و فلان یا هی بهم گفت شکمت گنده س و اینا همه اینارو یا میگه شوخی کرد مامانم یا دیگه هیچی پیدا نکنه ناراحت میشه بحثو تموم میکنه