2777
2789
عنوان

تموم شد...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 66 پست
منم لکه بینی داشتم دکترگف سقط میشه دل نبند رفتم ی دکتردیگع شیاف سیکلوژست ۴۰۰داد شبی یدونه از مق ...

خداروشكر عزيزم

خدا دخترت رو حفظ كنه

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قربون دلت برم عزیزم اگه بگم 10 نفر از نزدیک ترین کسام بارواری اولشون سقط داشتن و خیلی زود دوباره باردار شدن و الان بچه هاشون یک تا سه ساله هستن دروغ نگفتم ناراحت نباش عزیزم

تازه از بيمارستان اومدم راهي نيست سطح بتا تو ١٣روز از ١٨١ شده ٥٧٤ دكتر گفت خيييلي پايينه يا پوچ ...

عزيز دلم 

فك كردم اصلا دكتر نرفتي

بارداري اولت بود؟؟

چقد منتظر بودي؟؟

منم بار اول سقط داشتم

ولي بعدش دوباره سريع بهد از چند ماه باردار شدم با اينكه پيشگيري ام داشتم

عزيز دلم  فك كردم اصلا دكتر نرفتي بارداري اولت بود؟؟ چقد منتظر بودي؟؟ منم بار اول سقط داشتم ...

اره اولي بود

١سال و خورده اي منتظر بودم

انتظار خيلي سخته

خيلي سختي كشيدم

حالم الان خيلي خرابه

قربون دلت برم عزیزم اگه بگم 10 نفر از نزدیک ترین کسام بارواری اولشون سقط داشتن و خیلی زود دوباره بار ...

فداي مهربونيات😔😔

من چی بگم که رفتم سزارین شدم و به جای این که با پسرم بیام خونه با دست خالی برگشتم من بعد اون دیگه زن ...

الهي بميرم😔😔

پس من چی بگم گلم که پسرمو تو ۲۴هفته از دست دادم ، دفعه دومم تو عید باردار شدم و جنین رشد نکرد و قبل ...

عزيزدلم...😔

عزیزم حال امروز تو حال دو ماه قبل من هست.کاملا درکت میکنم.همشون از یه لک بی نی شروع شد وای شبی که لک دیدم تا صبحش چشم رو هم نذاشتم.دکترا گفتن امیدی هست چون ساک هست ولی بدون جنین...باورت میشه دو هفته فقط دراز کش بودم چقد سختی کشیدم.چقد سونو دادم.ولی اخرشم جنین تشکیل نشد.و من کورتاژ شدم😔 میخام بگم تنها نیستی ما هم این سختی ها رو چشیدیم...ولی توکلتو به اون بالایی بکن.خودش بهترین ها رو برات رقم میزنه...

راستی متنتو که داشتم میخوندم دلم میخاست زار زار گریه کنم....برای به مادر جنین دو ماهه با جنین نه ماهه هیچ فرقی نداره....دعا میکنم خدا به دلت ارامش بده و خیلی زود جاشو با یه نی نی ناز دیگه پر کنه.

ببخشید پر حرفی کردم.ولی حال این روزاتو عمیقا درک میکنم😔

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

چه قشنگ نوشتی تمام روزای ک کنجد تو دلم بود اوردی جلو چشمم اونم ۲بار سقط داشتم عزیزم صبور باش قوی باش گریه کن غمگین شو ولی افسرده نشو مثله من ک داستانت کلا عوض میشه

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
فعلا كه نه ممكنه خارج از رحمم باشه فردا صبح ميرم سونو واژينال دكتر گفت يا پوچ يا خارج از رحم

عزیزم اینجا پر از آدماییه ک تجربه های مشابه شما یا بدتر داشتن. ولی کمتر کسیه ک توکل و امیدشو ب خدا از دست داده باشه

من دو سه ماه پیش بارداری خارج رحم داشتم و لاپاراسکوپی شدم. شاید بتونم بهت بگم ک خارج رحم بوده یا نه چون تجربشو داشتم

درد داری قسمت چپ یا راست شکمت؟ درد مقعد چطور؟ در مواقعی معذرت میخوام اسهال هم میگیره کسی ک بارداریش خارج از رحمه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم