2777
2789
عنوان

تموم شد...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 66 پست
اره اولي بود ١سال و خورده اي منتظر بودم انتظار خيلي سخته خيلي سختي كشيدم حالم الان خيلي خرابه

عزیزممممم وای چرا اینجوری میکنی قوی باش باز طبیعی باردارشدی مهم اینه ک باردار شدی اصلا خودتو نباز خدای نکرده فک کردم میکرو اینا کردی با کلی هزینه نمونده برات اینا ک ناراحتی نداره عزیزم انشاللع بازم حامله میشی(من خودم دوساله منتظرم شرو کنم از الان روحیمو ببازم پس زنگی چی میشه)کار خدا بی حکمت نیس من یجا خوندم اگ بچه مشکل داشته باشه خودش تو ماه های پایین سقط میشه ب اینا فک کن ک تو طبیعی باردار شدی قطعا بازم میشی

منوعشق درکنارهم   
عزیزممممم وای چرا اینجوری میکنی قوی باش باز طبیعی باردارشدی مهم اینه ک باردار شدی اصلا خودتو نباز خد ...

دقیقا منم پارسال ی سقط خودبخودی داشتم چند روز قبلشم رفتم دکتر و گفت سالمه و جاشم خیلی خوبه. ولی یهو سقط شد. 

بعدش کلی آزمایش دادم ک هیچ مشکلی نبود و دکتر گفت احتمالا جنین مشکل کروموزومی داشته ک خودش سقط شده.

همیشه ی حکمتی تو کارای خدا هس ک بعدها متوجهش میشیم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعله عزیزم...منم ی دختر دارم شیش سالشه یکی سقط کردم و منتظرم همچنان

عزیزم انشااله خدا دخترتو واست حفظ کنه. انشااله ک انتظارت با ی فرشته کوچولوی خوشگل ب پایان برسه گلم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
عزیزم اینجا پر از آدماییه ک تجربه های مشابه شما یا بدتر داشتن. ولی کمتر کسیه ک توکل و امیدشو ب خدا ا ...

عزيزم

امروز بعد از ٢روز خونريزي ازمايش دادم

بتا از ٥٧١

شده ٢٢٤

گفتن داره سقط ميشه

فك كنم ديگه خطر خارج از رحمي تهديدم نميكنه

چون ديروزم سونو واژينال دادم چيزي ديده نشد

من درد داشتم ولي زير دلم درد بود سمت خاصي نبود

درد مقعد هم نداشتم اصلا

دلم خيلي گرفته

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
عزیزممممم وای چرا اینجوری میکنی قوی باش باز طبیعی باردارشدی مهم اینه ک باردار شدی اصلا خودتو نباز خد ...

ممنونم بابت دلگرميت اجي

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
2790
2778
2791
2779
2792