2777
2789
عنوان

تموم شد...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 66 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چی بگم که رفتم سزارین شدم و به جای این که با پسرم بیام خونه با دست خالی برگشتم من بعد اون دیگه زنده نیستم فقط نفس می کشم

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

واقعا دلم گرفت از حرفات و ناراحت شدم برات انشالله که هرچی به صلاحته پیش بیاد ولی عزیز دلم کاش تا وقتی که ۳ماهت تموم نشده بود چیزی براش نمیخریدی و به کسی هم نمیگفتی.من بارداری دومم که سقط شد مثل شما بودم و برام تجربه شد.و سومی رو بعداز ۳ماه به همه گفتم

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

اشكم در اومد 

بگردمت غصه نخور دوباره باردار مي شي

ولي عزيزم زود دل نبود كه سختت مي شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
از صبح دكتر بودم خبري از ساك نيست لك بينيم داره ميشه مثل خونريزي قلبمم داره از جا كنده ميشه

پس من چی بگم گلم که پسرمو تو ۲۴هفته از دست دادم ، دفعه دومم تو عید باردار شدم و جنین رشد نکرد و قبل ماه رمضان ازدستش دادم ولی قرار نیست خودمونو ببازیم ، توکلت به خدا باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
الهي عزيزم راهي نيست بمونه!؟

فعلا كه نه

ممكنه خارج از رحمم باشه

فردا صبح ميرم سونو واژينال

دكتر گفت يا پوچ يا خارج از رحم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
حالا غصه ميخوري كه رفتنشو قطعي كني؟؟ دكتر رفتي؟؟ پاشو برو اورژانس بيمارستان شياف سيكلوژست بذار

تازه از بيمارستان اومدم

راهي نيست

سطح بتا تو ١٣روز

از ١٨١ شده ٥٧٤

دكتر گفت خيييلي پايينه

يا پوچ يا خارج از رحم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
فعلا كه نه ممكنه خارج از رحمم باشه فردا صبح ميرم سونو واژينال دكتر گفت يا پوچ يا خارج از رحم

هنوز اميد هست سني نداري اوليش بوده خودتو تقويت كن عزيزم كلي وقت داري نترس وابسته شدي ميدونم ولي يكي اون بالا هست ك حواسش هست

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
2790
2778
2791
2779
2792