mamimahooor مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 عنوان جنسیت و nt | مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 84 پست سلام .دوستان بر اساس این عکس فکر میکنید بچه ام چی باشه ؟؟؟ خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍 1397/04/26 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه_دخترمنوباباشb عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 1107 علایمات ب دختر میخوره. اکثر دختر دارا بی حال و خابالو ان. ولی پسر دارا سرحال و زبر و زرنگ میشن خواهر من سر دخترش مثل فشنگ بود.خاله م سر پسرش فقط خواب بود.یعنی خواب بودا
پناه_دخترمنوباباشb عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 1107 بذار عزیزم این عکسی گذاشتم پناهم 13 هفته ش بوده.
nastia عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 ویار و تهوع ...شباشدیدتر ..غذا دایم انگار تو گلومه ...همش گرسنمه و دلم غذا میخواد ...خواب آلو هستم و ... سلام استارتر جون شبت بخیر .... انشاءالله ک هرچی هست سالم و صالح و سلامت باشه...میشه بگین چند هفته تونه و دل درد از کی دارین؟
nastia عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 علایمات ب دختر میخوره. اکثر دختر دارا بی حال و خابالو ان. ولی پسر دارا سرحال و زبر و زرنگ میشن آره من سر بچه اولم همه میگفتن خیلی زرنگ شده و بچه اولم هم پسر شد
mamimahooor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 سلام استارتر جون شبت بخیر .... انشاءالله ک هرچی هست سالم و صالح و سلامت باشه...میشه بگین چند هفته تو ... من دل دردازقبل موعدم داشتم عزیزم هنوزمدارم.امروز۱۲هفته ام تموم میشه فردا میشم ۱۲هفته و یکروز خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
anic عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 65 من دل دردازقبل موعدم داشتم عزیزم هنوزمدارم.امروز۱۲هفته ام تموم میشه فردا میشم ۱۲هفته و یکروز عزیزم شما بالاخره جنسیت نی نی مشخص شد؟
mamimahooor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 عزیزم شما بالاخره جنسیت نی نی مشخص شد؟ هنوز انومالی نرفتم گلم .همون ان تی فعلا احتمال دختر داده خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
**(mari)** عضویت: 1395/02/10 تعداد پست: 4723 ای جانمممم سلام خانومی...میبینم که پیش بینیم درست درومده و نینی گوگولیت دخمله 😍انشاءالله به سلامتی و سر وقت بغلش بگیری یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔
mamimahooor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 سلام خانومی...میبینم که پیش بینیم درست درومده و نینی گوگولیت دخمله 😍 انشاءالله به سلامتی و سر وقت ... سلام عزیزم .آره دختره نی نی جونم. خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍