2777
2789
قیافش بنظرت ب دخترا میخوره یا‌پسرا

به نظرم شبیه دختراست. یه دخمل لپ گلی و لب فندوقی 😍😍

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالتتو بگو تابگم سونو دکتر تشخیص نمیتونه بده چه برسه ما 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
حالتتو بگو تابگم سونو دکتر تشخیص نمیتونه بده چه برسه ما 

ویار و تهوع ...شباشدیدتر ..غذا دایم انگار تو گلومه ...همش گرسنمه و دلم غذا میخواد ...خواب آلو هستم و همش دلم میخواد زیاد بخوابم .بدنم و شکمم گرمه خیلی ..صورتم جوش زده .لک بینی نداشتم.ازمایشم قبل پری مثبت شده ..دل درد پری دارم..سمت چپ شکمم درد میکرد و قلمبه شده بود ..کمردرد و شکم درد هم دارم .چیز شیرین میخورم بالا میارم . ترشی جات نمی‌خورم زیاد و خیلی دلم نمی‌کشه ...ماست و بستنی و چیزا خنک دلم میخواد

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
ویار و تهوع ...شباشدیدتر ..غذا دایم انگار تو گلومه ...همش گرسنمه و دلم غذا میخواد ...خواب آلو هستم و ...

بنظر دختره منم سر دخترم تاظهر خواب بودم وبیحال

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بنظر دختره منم سر دخترم تاظهر خواب بودم وبیحال

نمی‌دونم چرا حس میکنم ممکنه بعد پسر بشه ...خخخخ...هر چی باشه سالم باشه

درصد مثبت شدن ivf هم ۲۰ الی ۳۰ درصده ها  باید صبر و حوصله داشته باشی

عه چه بد شنیده بودمiui  ۲۵  درصده چه فایده پس ولش کن هرچی خدابخواد

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
شکم گرم و جوش زدن ک پسره.

ویی واقعا...من خیلی گرمه...در حدی‌ک همش ‌‌‌‌‌مگین انگار‌تب‌ داری

نمی‌دونم چرا حس میکنم ممکنه بعد پسر بشه ...خخخخ...هر چی باشه سالم باشه

انشالله

ویار و تهوع ...شباشدیدتر ..غذا دایم انگار تو گلومه ...همش گرسنمه و دلم غذا میخواد ...خواب آلو هستم و ...

علایمات ب دختر میخوره. اکثر دختر دارا بی حال و خابالو ان. ولی پسر دارا سرحال و زبر و زرنگ میشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز