2777
2789
عنوان

ازدواج 😎😊

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 81 پست
من که از شوهرم بزرگترم البته مشاور بهم گفت که همیشه باید خیلی مراقب ظاهرم باشم

چند سال؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از شوهرم بزرگترم البته مشاور بهم گفت که همیشه باید خیلی مراقب ظاهرم باشم

خب پس دیدی ک مهمه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
ما الان ۵ساله باهم دوستیم و اوایل دوستیمونم همینجوربود اصلا حق ارایشم میگ نداری😐😐😐

هرکس یه اخلاقی داره ولی جدی بگیر این مسئله رو 

من از شوهرم بزرگترم راضیم مشکلی ندارم ولی خب یه جاهایی حس میکنم سن مهم بود و من توجه نکردم

از لحاظ رفتاری شاید از شما بزرگتر جلوه کنه شما باید خیلی خودتو رها و مستقل ازش نشون بدی من با نامزد ...

خب این خیلی غیرتش بیش ازحدو قدیمی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
۲۵خوودمم۱۹شماچندسالتونه؟

ماهم اون ۲۵ من ۱۸

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خیلی افکارش قدیمیه اما

اینکه بهت گیرمیده برا ارایش ربطی ب قدیمی بودن واختلاف سنی نداره

این ریشش تو اخلاق وایناس

کمی بیشتر تو انتخابت دقت کن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
ما الان ۵ساله باهم دوستیم و اوایل دوستیمونم همینجوربود اصلا حق ارایشم میگ نداری😐😐😐

چه غلطا  

من اصلا نمیزارم نظر بده..بخاطر همین چیزام خیلی مشکل داریم...فکر کردن اختیاره ما دستشونه

به نگرش خود ادمم بستگی داره

خوشبخت باشید عزیزم