2777
2789
عنوان

ازدواج 😎😊

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 81 پست
الان عاشقشی...ازش دوری...یکی یکسره بخواد پیشت باشه و همش بت گیر بده زده میشی..خوووب دقت کن خوب فکر ک ...

مامانم میگ توسال دیگ بری دانشگاه بهترینامیان برات.اماکاش خدا هرچی صلاحه برام پیش بیاره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مامانمم میگ زود تصمیم نگیر اما چیکارکنم ک عاشقشم😕😕😕😕

عشق خوبه ها

خیلی خوبه

ولی کاش اگاهانه هم باشه

قبل از هرتصمیم قطعی به تمام عواقبش فکرکن

عشق واحساس فقط یه بعد از وجودته

تو ب ارامش

تفریح

بیرون رفتن

دورهمی با دوستات

و...هم نیازداری

الان فک نکن به بهانه عشق فردا تمام محدودیتاشو میتونم تحمل کنم چون عاشقشم

زمان ک بگذره اوضاع فرق میکنه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم شما هم همینطور.  راستش اتفاقا به نظر من برخی از مردایی که با دخترای خیلی کوچیک ازدواج م ...

اره درست میگین..همه ی حرفاتون درسته♥

من سه ساله با دوست پسرم هستم و اون خیلییییی دوسم داره و نیتش جز ازدواج نیست ولی بچگونه رفتار میکنه یکم زود ناراحت میشه حساسهههه وافعا نمیدونم چیکار کنم..من رفتارام مثل اون نیست خیلی پخته ترم حتی نسبت به سنم و نسبت به اون

مامانم میگ توسال دیگ بری دانشگاه بهترینامیان برات.اماکاش خدا هرچی صلاحه برام پیش بیاره

ایشالا هر چی صلاحه..به شرطی که خودتم چشاتو باز کنی و اشتباه نکنی..ایشالا خوش بخت بشی

اره درست میگین..همه ی حرفاتون درسته♥ من سه ساله با دوست پسرم هستم و اون خیلییییی دوسم داره و نیتش ج ...

عزیزم باید ببینی چی بعد ازدواج درست میشه چی نمیشه. این خیلی مهمه. دنبال نشانه ها تو خانواده طرف بگرد. شوهر من از هجده سالگی مستقل از خانوادش زندگی کرده ولی باز می بینم هر روز چقدر  داره شبیه باباش میشه. 

اصلا یه چیز عجیبیه این شباهت پسرا به باباشون. 

منم اوایل دوستی همه بهم می گفتن نکن. این برای تو مرد و تکیه گاه نمیشه. ولی خداروشکر شد. البته من از نقش خودم تو تصمیم گیری ها کوتاه نمیام. ولی همسرم بعد ازدواج شد یه مرد خیلی خیلی مسئولیت پذیر. ولی خب قلق داره دیگه. سخته ولی من سختیشو دوست دارم.

درضمن هیچ آدمی کامل نیست. باید ببینی با فرض حفظ این اخلاقا می تونی باهاش زندگی کنی یا نه. اگر روزی دیدی نمی تونی توی جدایی تردید نکنی. مثلا نگی سه سال باهاش بودم دیگه نمیشه جدا شم. 

بخدا مثلا ب بابام‌میگم بادوستام برم بیرون میگ نرو تا ب این میگم میگ ن...اره تصمیم ازدواج داریم مامان ...

البته واقعیت اینه که شما خیلی سنت کمه و عشقهای هیجانی در اون سن خیلی زیاده، مال شما هم احتمال زیاد هیجان شدیده که عشق تلقی میشه

... و من به تو ایمان دارم...