2789
واس 😞 دعا خوبه اما برای مهر ومحبت یا بستن شهوت برای مردی که هرزه س ..نه واسه به هم زدن زندگی بقیه ...

الهی هر کی میخواد زندگی یکیو بهم بزنه خدا زندگی خودش وعزیزاشو به بدترین درجه برسونه🙏🙏🙏🙏

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا زن عمو منم همینه حتی الان که حامله هستم چون دختر خودش حامله نمیشه رفته برا من رحممو بسته که تا ...

عزیزم ان شاگ الله نی نی ب سلامت بغلت بگیری 

ایت الکرسی به وفوور بخور جوری ک بشه نقل دهنت.دفع شر و  دعای بد طلسمه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
عزیزم ان شاگ الله نی نی ب سلامت بغلت بگیری  ایت الکرسی به وفوور بخور جوری ک بشه نقل دهنت.دفع ش ...

مرسی گلم 😍💖😘انجام میدم من همش افتادم رو تخت فقط یه دستم قرانه یه دستم مفاتتیح با کلی کار دیگه💖💗😍

چجوری به ماها هم یاد بدین لطفا

خاله دوستم  نه خودم 300پولشو دادم قفل تنها نیس من چون رحممو بستن زنجیرو قفله هرشب به کمرم باید ببندم تا7ماه

خاله دوستم  نه خودم 300پولشو دادم قفل تنها نیس من چون رحممو بستن زنجیرو قفله هرشب به کمرم باید ...

وای یا خدا

چقدر سخت

من فکر کردم دستور قرآنی دادند اسمش قفله

تا حالا ندیده بودم چنین چیزی

ان شالله خیره.

خدا کنه به سلامتی نی نیتو بغل کنی.😘😍

وای یا خدا چقدر سخت من فکر کردم دستور قرآنی دادند اسمش قفله تا حالا ندیده بودم چنین چیزی ا ...

اگه دشمن نداری تو دور و اطرافیانت کسی کار یه خودتو زندگیت نداره بی خیال دور این چیزا نرو ....ولی بعضی قفلا هم هست فقط کمرو قفل میکنن از این ساده ها شاید 20تومنم نشه من که دیدی تو اطرافیانم همش دور جادو جمبل هستن اگه مثلا شوخی شوخی باهم یه بحثیمون شه سریع میرن دعا میگیرن انقد احمق هستن