2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم وضو بگیر نمازتو اول وقت بخون بعد از ته دلت نیت کن با تمام وجودت بخواه اون وقت لای قران رو باز کن بهترین جواب رو بهت میده

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
میگی سریع برامون دعا میگیرن آخه منم همین مشکلو دارم  میخام بدونم شما برای حل مشکلت چیکار میکنی ...

منو خانوادم یعنی خواهرو مامانم خیلی ساده بودیم از بس دعا کرده بودن تو زندگیمون کل خانوادمون باهم صلاح نمیرفتیم حتی من با شوهرم بابام با مامانم همهدجوره فقط خونمون دعوا بود همونایی که برامون دعا میگرفتن خودشونم پیشنهاد میدادن شاید کسی براتون دعا گرفته خلاصه ادرس میدادن بریم پیشه فلانی بگیم همچین مشکلی داریم ما هم از سر مجبوری دیگه نمیفهمیدیم چیکار کنیم هر کی هر جا میگفت بدو میرفتیم خلاصه میگم همونایی که ما میرفتیم پیششون کارمونو درست که نمیکردن هیچ میزدن زندگیمونو خراب تر میکردن همشون با جن در ارتباطن همشون دروغگو بودن اشغالا انقد پول دادیم زندگیمون پاشید از هم دیگه خیلی سختی کشیدیم من دیگه بیخیال شدم نرفتم دور این چیزا ولی خواهرمو مامانم میرفتن چون من همون موقع هم که میرفتم اعتقاد نداشتم از مجبوری بود خسته شده بودم از بس اسایش نداشتیم ...خواهرم با یه خانوم اشنا شد خدا این خانومو گذاشت جلو پامون ما کافر شده بودیم تا یه چیز میشد اسم خدا نمیاوردیم میگفتیم بریم پیش دعا نویسه این خانوم الهی خیر ببینه زندگی مارو دوبار برگردوند..بهمون گفت شما میخواین ای دعا نویسا با ای تیکه اهنو ای جادو جمبلا زندگیتون رو بسازه مگه مسلمون نیستید خلاصه هر چی دعا گرفته بودیم باطلش کرد برامون بعدم ریختیمش تو دریا رفت الانم ارامش داریم فقط یه زن عمو روانی داریم برامون میگیرهذهنوز بهشم گفتیم زده زیرش دعوامون شد..زن عموم مریضه روانیه از خوشبختی مردم بدش میاد از این که کسی حامله بشه بدش میاد دخترش الان چند ساله حامله نمیشه خیلی زندگیمون طولانیه خیلی ....فقط میتونم بگم گول این رمال جادو جمبلا نخورین ما کافر شدیم به لطف خدا برگشتیم شما نشید🙏😃

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐
دعا گرفتی یا برات پیشگویی کرد که درست بود؟ 

هر دو . پیشگویی ک کرد وای باورم نمیشد اون چیزی ک همون لحظه تو ذهنم بود و گفت . مادرم رفته بودپیشش ک برای داداشم دعا بنویسه اخه زنشو طلاق داده ک دوباره ازدواج کنه حرف از من نزده بود گفت تو ی دختر داری ک جدا شده اول واسه اون باید بنویسی تا اون شوهر نکنه من واسه پسرت نمی نویسم سر دو ماه خواستگار اومد و ازدواج کردم ی دعا داد گفت ببر زیر درخت میوه خاک کن این دعا انقدر قویه ک هر کی جادوتونم بکنه اثر نمیکنه و نمیتونید از هم جدا شید و همونطوری هم شد 

هر دو . پیشگویی ک کرد وای باورم نمیشد اون چیزی ک همون لحظه تو ذهنم بود و گفت . مادرم رفته بودپیشش ک ...

میشه به منم معرفی کنی😁😁

خیلی درگیرم مطمینم برام کاری کردن فقط میخام باطلش کنم عزیزم

میشه به منم معرفی کنی😁😁 خیلی درگیرم مطمینم برام کاری کردن فقط میخام باطلش کنم عزیزم

عزیزم کجا زندگی میکنی . ؟؟شماره تلفن نمیده ب کسی قیمتشم بالاس حضوری باید بری 

خودم تو خانواده شدیدا مذهبی هستم و باور نداشتم ،از لحاظ مالی شدیدا به مشکل خورده بودیم با شوهرم دعوا ودرگیری داشتیم خیانت میکرد ،دست به زن پیدا ورده بود توهین و فوش میداد  خلاصه بدبختی ها رو سرم ریخته شده بود از نینی سایت شماره چنددتا خانوم رو که گذاشته بودن تماس گرفتم فقط دروغه اخر فهمیدم کار طلسم و دعا رو خانم نمیتونه انجام بده ،خلاصه یه خانومی اتفاقی تو سالن باهاش دردودل کردم یه اقارو خیلی تعریف میکرد بهم گفت امتحان بکن خلاصه معجزه رو دیدم ،به قران محمد خدا این خانوم رو سر راه من گذاشت و شماره رو بهم داد  و بعد چندنفر از دوستان و خانواده هم نتیجه گرفتن ،یه اقایه یهودی هست تو اهواز بنام رسول واقعا ادم درستی هست کار جادو سیاه و صبی یهودی و سامری و ابطال میکنه، سرش شلوغه یه چند روز باید حوصله کنید ،من خودم تهران مجیدیه بودم واسم با اتوبوس فرستاد ولی برایه یکی از دوستانم رو تو شمال بود پست کرد ،واقعاااا کارش درسته ،این شمارشه ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵ فقط دعام کنید زندگی من درست شددیه نفرم زندگیش درست بشه دعاش واسم کافیه بگین از طرف خانوم ایمانی تهران در ضمن سرکتاب رایگان باز میکنه  خدا مشکل همه رو حل کنه

سلام من یک دعا نویس می شناسم استاد تمامه .فوق حرفه ای کار می‌کنه . من دو ماه بود همسرم ترکم کرده بود و می خواست طلاق بگیره .این دعا نویس برام طلسم نوشت خداوکیلی سه روز نشد که همسرم اومد و گفت اشتباه کردم من نفهمیدم...

شماره شو می‌زارم کسی کاری داشت بهش بگه مشکل شو حل میکنه..  ملا نعمت ۰۹۹۰۴۹۶۱۶۲۳

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792