2789
😟الان میریزن سرت که خرافاته ،،ولی دیدم چجوری بعضی ها رام میکنن با جادوگریاشون 👹👹👹

نه خیلی خیلی کم هستن کسایی که واقعا بتونن این کارها رو بکنن. ولی اونا باید از اجنه کمک بگیرن. باید کارهای ناشایست و شیطانی انجام بدن تا به این مراحل برسن. این کارها شاید اون مشکل رو موقتا حل کنه ولی باعث به وجود اومدن چندین مشکل جدید میشه. کسایی که قبلا  دعا گرفتن میدونن اینو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها سمت ما شنیدم یه دعا نویسایی هستن سبی ان نمیدونم چی بهشون میگن با منی مرد دعا مینویسن اینقدر کثافت و حال بهم زنن اگه زنی هم نتونه براش منی ببره باید باهاش بخوابه تا از منی خودش بنویسه  توروخدا رواج ندید همچین چیزایی رو

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بچها سمت ما شنیدم یه دعا نویسایی هستن سبی ان نمیدونم چی بهشون میگن با منی مرد دعا مینویسن اینقدر کثا ...

ن بابا من دعا قرآنی نوشته بودم اینا رمالن این چیزا چیه اخه اه

بابا خودش نمیگه بهم دارم روانی میشم بقران

خودت صلاحتو میدونی 

ولی دعا نویس یا خودش دروغگوئه یا موکل جنی ش

برا خودت هزارجور دردسر درست می کنی

میفتی تو باتلاق روز به روز کارت بدتر میشه

هزینه می کنی پول میدی مصیبت می خری

عزیزم همش الکیه پای جن تو زندگیت باز میشه ارومو قرار نداری شاید یه بار به نفعت بره جلو ولی برا دفعه های بعد جوری زندگیتو میریزه بهم که هی بری پول بریزی تو حلقش هی اینور زندگیتو درست کنه اونورش خراب میشه میزنن زندگیتو از هم میپاشن از ما گفتن تا دلت بخواد تجربه کردم همشون یه مشت بی پدرو مادر نا مسلمونن که با جن های کافر زندگی مردمو خراب میکنن

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐
ن بابا من دعا قرآنی نوشته بودم اینا رمالن این چیزا چیه اخه اه

ولی دعا هاشون میگن از راست راست تر در میاد ردخور نداره ولی شیطانی هستش

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بچها سمت ما شنیدم یه دعا نویسایی هستن سبی ان نمیدونم چی بهشون میگن با منی مرد دعا مینویسن اینقدر کثا ...

اینکه دعا نویسی نیست مگه میشه دعا را به چیز نجس نوشت و اثر داشته باشه این جادوگریه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
اینکه دعا نویسی نیست مگه میشه دعا را به چیز نجس نوشت و اثر داشته باشه این جادوگریه

خب منم میگم شیطانیه جادو

نه خیلی خیلی کم هستن کسایی که واقعا بتونن این کارها رو بکنن. ولی اونا باید از اجنه کمک بگیرن. باید ک ...

نمیدونم والا زن عموی من خیلی بدجنسه، همه ازش بدشون میاد، اما با دعا ثنا ماری کرده که همه براش خم وراست میشن،،، اصن یه چی میگم یه چی میشنوی 

Merynaz73سابقم کاربریم ترکیده 😬😬😬
نمیدونم والا زن عموی من خیلی بدجنسه، همه ازش بدشون میاد، اما با دعا ثنا ماری کرده که همه براش خم ورا ...

دقیقا زن عمو منم همینه حتی الان که حامله هستم چون دختر خودش حامله نمیشه رفته برا من رحممو بسته که تا7ماه برم جلو بعدش،یهو سقط کنم خیلی برامون دعا گرفته حتی خودشم یه بار اقرار کرد ولی وقتی ایمانت قوی باشه چیزی روت تاثیر نمیزاره

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐
من دیدم دعا مینویسن ولی با جن سروکار ندارن آدم معمولیه که از قران و دعا سردرمیاره

آدم معمولی نیازی به این کارا نداره عزیزم. معتبرترین دعاها توی کتاب مفاتیح الجنان هست. دعاهایی که از ائمه نقل نشدن

صبي ها طلسم دارن شيطانيه ولي هركااااااررررييييي ميكنن باهاش

به عينه ديدم با فرستادن جن طرف رو به جنون كشيدن 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
دقیقا زن عمو منم همینه حتی الان که حامله هستم چون دختر خودش حامله نمیشه رفته برا من رحممو بسته که تا ...

واس 😞

دعا خوبه اما برای مهر ومحبت یا بستن شهوت برای مردی که هرزه س ..نه واسه به هم زدن زندگی بقیه و اینا 

Merynaz73سابقم کاربریم ترکیده 😬😬😬