😟الان میریزن سرت که خرافاته ،،ولی دیدم چجوری بعضی ها رام میکنن با جادوگریاشون 👹👹👹
نه خیلی خیلی کم هستن کسایی که واقعا بتونن این کارها رو بکنن. ولی اونا باید از اجنه کمک بگیرن. باید کارهای ناشایست و شیطانی انجام بدن تا به این مراحل برسن. این کارها شاید اون مشکل رو موقتا حل کنه ولی باعث به وجود اومدن چندین مشکل جدید میشه. کسایی که قبلا دعا گرفتن میدونن اینو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچها سمت ما شنیدم یه دعا نویسایی هستن سبی ان نمیدونم چی بهشون میگن با منی مرد دعا مینویسن اینقدر کثافت و حال بهم زنن اگه زنی هم نتونه براش منی ببره باید باهاش بخوابه تا از منی خودش بنویسه توروخدا رواج ندید همچین چیزایی رو
بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
عزیزم همش الکیه پای جن تو زندگیت باز میشه ارومو قرار نداری شاید یه بار به نفعت بره جلو ولی برا دفعه های بعد جوری زندگیتو میریزه بهم که هی بری پول بریزی تو حلقش هی اینور زندگیتو درست کنه اونورش خراب میشه میزنن زندگیتو از هم میپاشن از ما گفتن تا دلت بخواد تجربه کردم همشون یه مشت بی پدرو مادر نا مسلمونن که با جن های کافر زندگی مردمو خراب میکنن
نمیدونم والا زن عموی من خیلی بدجنسه، همه ازش بدشون میاد، اما با دعا ثنا ماری کرده که همه براش خم ورا ...
دقیقا زن عمو منم همینه حتی الان که حامله هستم چون دختر خودش حامله نمیشه رفته برا من رحممو بسته که تا7ماه برم جلو بعدش،یهو سقط کنم خیلی برامون دعا گرفته حتی خودشم یه بار اقرار کرد ولی وقتی ایمانت قوی باشه چیزی روت تاثیر نمیزاره