بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐نمیدونم بچه بودم خواستگار زیاد داشتم خانوادمم موافقت کردن با ازدواجم
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
خب خواستگار زیاد داشتم 🙁خانوادمم موافقت کردن ازدواج کنم
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
برخلاف خودم که شوهزم حساس نیس یه خاهر دارم بدون بچش اجازه نداره از خونه بره بیرون ،خاهرم میگه شوهرم داره بهم خیانت میکنه و بخاطر بچم نمیخوام جدا شم و همینطور خاهر دومادمون مشکل دار علنی هستش منم همش میگم کافر همه را به کیش خود پندارد
شوهرتون چند سالشونه؟ بخاطر سنتون پرسیدم آخه من 23 سالمه خانوادم میگفتن زوده واسه تو زندگی ...
27 سالشونه
عزیزم عقیده های خانواده متفاوته
منم خودم خواسم هیچ اجباری نبود
ولی کاش نمیخواسم
حالام میخوام جدا شم مادرم نمیزاره
منم بیس و چهار عقد کردم با اینکه دیر رفتم سر خونه زندگیم و شوهرمم خوبه پشبمونم میگم کاش سی سالگی عقد ...
خوشبخت بشی عزیزم
منم کاش حداقل 24 بودم
خیلی حسرت میخورم