2777
2789
عنوان

شوهر حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 86 پست
شوهر من که کلا خیلی حساسه حتی نمیزاره ارایش هم بکنم من فقط 18 سالمه یه دختره سه ساله دارم الانم حامل ...

نا امید نشو منم 15 سالگی ازدواج کردم شوهرم مث شوهر تو اینجوری بود الان خیلی بهتره اما دیگ ازش بدم میاد همش 18سالمع😢

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من موندم تو کار اون شوهرایی که نمیزارن زنشون با فامیلش و خانوادش رفت و آمد کنه 😐

لعنتی خانوادشه چی میشه مگه 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

اوایل شوهر من اینطوری بود اما انقدر به حرفش گوش کردم و اعتمادش جلب کردم که الان بهم اعتماد کامل داره و هرجا بخوام بدم می ذاره البته منم حد خودمو میدو نما ولی شوهرمم باهام پایست با دوستامم مشکلی نداره چون زیاد نیستن و میشناستشون منم زن گیر بده ای نیستم واسه شوهرم البته اونم خیلی رعایت منو حدودامونو داره

شوهر من اصلاااا این مدلی نیست صبح تا شب بیرونم از وقتی ازدواج کردم اینطوری بودم باردارم شدم همش میگشتم انقدر که دکتر گفت بچه خیلی پایینه دیگه برو استراحت کن😅😅 الانم که پسرم دنیا اومده دوتایی میگردیم😁😁

با دوستام بیرون رفتنو میزاره ولی تنهایی هیچ وقت نمیزااااره جایی برمممم

میخواستم برم کنسرت محسن ابراهیم زاده نه خودش باهام اومد نه گذاش با همکارم برم

فک کنم چون دید خیلی ذوق دارم برم ببینمش اینجوری کرد😑

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔

هر چی مقاومت کنی بدتر و حساس تر میشه

اوه اوایل ازدواج شوهر من اینجور بود

سوار ماشین میشدم نگاهم‌اگه به هر طرف بود میگفت چرا به اون مرده نگاه کردی

باهاش راه اومدم

کم کم نرمال شد الان اصلا کاری به این چیزا نداره

با کی برم کجا برم

خاطرش جمعه بهم

همه مال و اموالشم به نام منه

اخی عزیزم چرا بدت میاد سعی کن باهم از این به بعد زندگیتونو بسازید نگو از شوهرم بدم میاد خدا قهرش میگ ...

😢 دس خودم نیس آخه خیلی اذیتم میکرد سر بیرون رفتن و.... خیانتم کرده خیلیم کتکم میزد قبلا

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..