2777
2789
عنوان

شوهر حساس

2803 بازدید | 86 پست

کسی هست شوهرش حساس باشه روی رفت و آمدش که مثلا بگه با دوستات کم برو بیرون یا به یه جاهایی نرو.....بنظرتون  دلیلش چیه این رفتارا؟

خدایا به امید خودت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من که کلا خیلی حساسه حتی نمیزاره ارایش هم بکنم من فقط 18 سالمه یه دختره سه ساله دارم الانم حاملم. سه ماهمه ولی از زندگی نا امید شدم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕

نه همسر من اینطور نیست

یه خط قرمزایی داره که هیچکدوم رو رد نمیکنم

دوستا و روابطم رو قبول داره و میدونه اخلاقم چجوریه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

منم شوهرم اینجوریه.. من فک میکنم اوایل زندگی همه یخورده سخت گیرن بعدنا دیگ از سرشون میفته..البته شوهرمن یبار نامزد کرده بود چسش ترسیده..اوایل بیشتر حساس بود بردمش روانشناس الان بهتتر شده نسبت ب قبل ..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
شوهر من که کلا خیلی حساسه حتی نمیزاره ارایش هم بکنم من فقط 18 سالمه یه دختره سه ساله دارم الانم حامل ...

يعني ١٥سالگي بچه اولت دنيااومده؟!!

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

ببین حدنرماله ش طبیعیه میشه گف از دوست داشتنه ولی بیش از اندازه ش عذاب اوره

همسرمن زیاد حساس نیست میرم با دوستام بیرون اصلا ن زنگ میزنه ن هیچی برخلاف بابام ک ی جا بامامانم بیرون میریم دیقه ب دیقه زنگ میزنه بالاخره هرکسی ی جوره دیگ

🌺میشه برای خوشبختیم ی صلوات بفرستی🌺

شوهر منم همینجور بود نزدیک یکماه پیش. با دوستام رفتم بیرون بهش نگفتم 

اونم فهمید تو خیابون اومد منو زد

رفتم خونه مامانم 

انقدر منت کشی کرد برگشتم الانم خداروشکر هرجا میرم کاری باهام نداره😂ولی خیلی ضایع شدم جلو ملت کتک خوردم 

شوهر من که کلا خیلی حساسه حتی نمیزاره ارایش هم بکنم من فقط 18 سالمه یه دختره سه ساله دارم الانم حامل ...

چقد زود ازدواج کردی عزیزم..امیدوار باش هیچوق امیدتو از دس نده..این روزاهم میگذره

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

سلام ، خوب خودت رو جای شوهرت بزار، خودت دوست داری شوهرت رفیق بازی کنه و مجردی بره بیرون؟  خوب نه، پس همین توقع رو هم از شوهرت داشته باش، دیگه وقتی متاهل میشیم باید متاهل رفت و آمد کنیم، و شرایط فرق میکنه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜