2777
2789
عنوان

شوهر حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیا رو پای خودشون وایسادن و درآمد دارن؟ کیا ایده دارن؟

منو شوهرم هر دو کار میکنیم، من باشگاه رزمی دارم و مربی هستم و درآمد دارم

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
یا خدا 

ارزششو داشت.

بخدا ی جا میرفتم با ترس و لرز حتی خونه ی بابام 

ولی دیروز با دوستم بیرون بودم پیام داد کجایی گفتم جویبارم 

قبلا زنگ میزد فحش میداد ک برو خونه

ولی گفت باشه خانومم مواظب خودت باش خواسی دیر بری خونه زنگ بزن خودم بیام دنبالت

عجیب تعجب کرده بودم 

مرسی خواهری ولی شوهرم برعکس حساس بودنش خیلی هم مهربونه من 14 سالگی ازواج کردم اومدم یزد بخاطر همین که اینجا هیچ کسو نداشتم خیلی به شوهرم وابسته شدم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
سلام ، خوب خودت رو جای شوهرت بزار، خودت دوست داری شوهرت رفیق بازی کنه و مجردی بره بیرون؟  خوب ن ...

عزیزم بنظرم زن ومرد حق دارن گاهی برای خودشون باشن من ک گاهی ب همسرم میگم برو با دوستات بیرون وخوش بگذرون واونم همینطوریه اینجوری زندگی یکنواخت نمیشه

🌺میشه برای خوشبختیم ی صلوات بفرستی🌺
ارزششو داشت. بخدا ی جا میرفتم با ترس و لرز حتی خونه ی بابام  ولی دیروز با دوستم بیرون بودم پی ...

منم اینجوری شدم 😆بنظرم وقتی با محبت میگم و خوش اخلاقی میکنم کاری نداره هروقت لج میکنم بدتر میشع

خدایا به امید خودت...
مرسی خواهری ولی شوهرم برعکس حساس بودنش خیلی هم مهربونه من 14 سالگی ازواج کردم اومدم یزد بخاطر همین ک ...

حساس بودنش از دوست داشتنه..من از شهرستان اومدم تهران کسیو ندارم وابسته شوهرم شدم اونم خیلی حساس ولی ی اخلاقایی داره ک خیلی از مردا ندارن

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

30 سالشه شوهر من فقط میگه باید با خانواده خودش رفت امد کنم بعد سه چهار ماه که میریم مرخصی 2 هفته میمونیم میگه فقط یه شب برو خونه مامانت حتی نمیزاره با ابجیام رفت امد کنم😢😢

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕