2777
2789

اره بابا قابل تحمله سختیش فقط چندروزه اوله که موقع بلنذشدن از جات احساس کشیدگی تو شکم داری وگرنه درد همون روز اول با شیاف خوب میشه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعی بهتره طبیعی دردش فقط ۱ساعته یانیم ساعته عزیزم

۱ساعت😶

کمترینش ۳ساعته عزیزم

۱ساعت هیچکس زایمان نکرده

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
تجربه طبیعی ندارم،اما۲۰روزه که سزارین کردم دردش کاملا قابل تحمل بود،حتی بدون مسکن البته من خیلی خو ...

خوشبحال شما

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...

طبیعی رو من تجربه دارم اونم قابل تحمل بود اگه بازم باردار شدم بازم میرم طبیعی البته اینم بگم من شدیددددد ترسوام از اول حاملگیم ماتم گرفته بودم واسه زاییدن همه کارامم کرده بودن واسه سزارین ک یهویی هفته ۳۴ دردام شروع شد و مجبور شدم طبیعی بزام

خوش زخم هستين يني چي؟؟؟

یعنی کلا زخم هام زود جوش میخوره و خونریزیم زود بند میاد

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

سزارین تنها خوبیش اینه با تکرار بعدی درد کمتره

من سزارین دومم از ولی راحت تر بود

سزارین سومم‌که دیگه عالی بود 

چون خیلی از عصب ها با برش های قبلی از بین رفتن تحمل درد بیشتر میشه و مدت زمانش کوتاه تره

من طبیعی رو تا نصفه رفتم و سزارین شدم

درد سزارین خیلی کمه

همه دردش به انقباصای طبیعی هم نمیرسه

فقط بی حسی انتخاب کن که تا چند ساعت اود عمل بی حس باشی بعدش هم بگو شیاف بزارن برات و خیلی زیاد اب بخور تا اثر بی حسی بره از بدنت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سزارین قابل تحمله.

واااااای اون فشاری که بعدزایمان به شکم میارن تاخون لخته نشه واقعا غیرقابل تحمله من نتونستم تحملش کنم پرستاروازاتاق انداختم بیرون میخواست چندتاپرستارمردبیاره دستاموبگیرن تااون شکمموفشاربده

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

منم اولی سزارین بود پمپ درد گرفتم انگار نه انگار زایمان کردمه 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن