2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تجویز پزشک میخوای مصرف کنی؟ بهت نمیدن که...آسنترا و کلردیاز پوکساید واسه اضطرابه ولی سرخود نخور

مکمل چی ؟ مکملی هست که برای کاهش اضطراب و استرس خوب باشه. احتیاجب به تجویز پزشک نباشه.

من با دارو خیلی موافق نیستم به نظرم اگر مکمل بخوری بهتره، من یه مدت دچار استرس کاری بودم نوترارست خوردم خیلی آرومم کرد. چیزی که برام خیلی جالب بود اینکه ریزش موی شدید داشتم با خوردن این مکمل تا حد زیادی خوب شدم

ااا. چه خوب. ترکیباتش چیه؟ از کجا می تونم بخرم.؟

میدونم که ترکیبات مهم نوترارست ویتامین های گروه ب با دوز بالاست به همین خاطر تو کاهش استرس نقش داره. من از یک داروخانه تو میرداماد میدان مادر خریدم اسمش داروخانه دکتر مزیدیه. به نظرم باید از داروخانه ها بخری

میدونم که ترکیبات مهم نوترارست ویتامین های گروه ب با دوز بالاست به همین خاطر تو کاهش استرس نقش داره. ...

چه خوب. چند تایی هستش ؟ می دونید طریقه مصرفش چه جوریه ؟ 

من خودم 3ماه مصرفش می کنم. برای من که دچار استرس شغلی بودم خیلی خوب جواب داد. 90تایی قیمتش هم نسبت ...

آره منم 67500 خریدم، من که از نوترارست راضیم به من خوب جواب داد قیمتش هم به نظرم مناسبه

این تاپیک تبلیغه باور نکنید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره