سلام بچه ها خوشحالم جایی هست که بتونم باهاتون حرف بزنم چون قلبم خیلی شکسته.یکسال و نیم عروسی کردیم شوهرم مرد مهربونی بود و خیلی دوستم داشت.خودم فوق لیسانسم و عاشق درس خوندن آرزو داشتم برم دکتری و اونم اتاق و شرایط مطالعه رو برام فراهم کرد.خودمم چون بهش فشار نیاد کل هزینه درسیم با تدریس درمیوردم تا بتونم کتاب بخرم ولی هرچی پول میگرفتم به بهانه هایی که الآن قرض بده ازم میگرفت حتی عیدیسال اولم هم طلا خریدم .چندین بار بهم گفته میخوام زمین بهرم طلاهات میدی و منم بی چشم داشت گفتم هرموقع خواستی بگو.این رفتارهای من درحالیست که مهریه ام هم با یواشکی عندالاستطاعه کرده بودند و منم امضا کرده بودم ولی گذشتم اما امروزدنیا روسرم خراب شد گفتم عشقم به پول احتیاج دارم چندتا کتاب میخوام.شاگردام نیومدند مدتیه.بعد گفت در صورتی بهت پول میدم که صبح ها که من سرکارم بری مغازه کامپیوتریم باز کنی شروع کنی به فروش سود نصف نصف .میبینید یکم ازش پول خواستم بهم گفت برو شاگردیم کن تا بهت بدم اونوقت منم شروع کردم به گریه که میرم النگوم میفروشم اگه اونروز پولام نداده بودم الآن در این خواری نبودم داد زد کدوم پول چه پولی دادی منم صبح تا شب جون میکنم و بچه ها اینقدر بهم توهین و فحش داد بافریاد که فکر کنم همسایه ها شنیدند بی آبروم کرد گفت جمع کن برو دلم شکسته دیگه روم نمیشه از خونه برم.
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلا به شوهرا زیاد نباید توزندگی رو دادو گذشت کرد..این نظرمنه...
جنس مذکر ی جوریه فکرمیکنه اگ زیادبهش محبت کنی یعنی دیگه جزاون هیچکس و نداری و بهش نیازداری....
منکه توزندگیم همیییشه خودم اول مهم بودم
دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄 👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻 و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠 😍 من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞 آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست ندارم😳 شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂 درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊 بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐 درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍اره من حیا رو خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏 دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚