2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب/دکتر سعید صدر

10463 بازدید | 15 پست

کسی میدونه چه جوری میشه از دکتر صدر وقت گرفت من پیش دوتا دکتر رفتم حالم بدتر شد مشاورم دکتر صدر و پیشنهاد داد ولی منشیش گفت تا 6-7 ماه مریض جدید نمیگیره

واقعیت داره؟ اگر حضوری برم مطبش ممکنه جواب بده واقعا احتیاج دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزيز

من روانپزشك خوب مي شناسم

دكتر سيد سعيد صدر خيلي عاليه خودم تحت نظرش هستم واقعا به فكره بيماره و تشخيصش حداقل براي من خيلي درست بود ازش خيلي راضيم مطبش سهرودي شماليه  سرچ كنيد اسم و آدرسش هست فقط براي نوبت گرفتن بايد بريد اونجا هر روز جز دوشنبه و پنج شنبه

از ساعت ١٢/٣٠ اونجا باشيد كه بهتون نوبت بدن منشيش ساعت ١ مياد

دكتر صدر رئيس بخش اعصاب و روان بيمارستان امام خميني هم هست كارش حرف نداره خدا خيرش بده

سلام خانم میترا

روزتوون بخیر

ممنون که جواب دادید 

عذر میخوام میتونم بپرسم مشکلی که به خاطرش مراجعه کردین  چی بود؟ ودارویی که گرفتید خواب اور یا چاق کننده نبود؟ 

شرمنده میپرسم

من خیلی از دکتر بد کشیدم خیلی میترسم 

مدت هاس جریت نمیکنم برم پیش کسی  با اینکه حالم خوب نیست

سلام دوستان عزيز من روانپزشك خوب مي شناسم دكتر سيد سعيد صدر خيلي عاليه خودم تحت نظرش هستم واقعا به ...

سلام ببخشید شما چ مشکلی داشتید رفتید دکتر سعید صدر واقعا خوبه من میخوام برم پیشش؟مشکلم وسواس

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز