2777
2789

اینهمه درس خوندم تو بهترین دانشگاه حالا هیچ جا برا من کار نیست هر دری زدم بسته بود یا پارتی میخواد یا بازم پارتی بقیه رو میبینم که راحت سرکارن حسرت میخورم منم دوست داشتم شاغل شم ولی کو کار 😢😢😢😢

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
عزیزم منم مثل شمام ارشد گرفتم دانشگاه دولتی ولی بیکارم خیلیها الان اینجورین آزمونای استخدامی رو شرک ...

من فقط دوست دارم معلم شم حقوقش هم مهم نیس ولی نیست هر مدرسه ی غیرانتفاعی که بگی زنگ زدم میگن یا کادرمونو بستیم یا نمیخوایم یا نداریم یا این چیزا . ازمونم متاسفانه شرکت نکردم خاله ی شوهرم ناظم مدرسه دولتیه میگف این آزمونا الکین بیشتر به دردکسایی میخوره که سهمیه دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط دوست دارم معلم شم حقوقش هم مهم نیس ولی نیست هر مدرسه ی غیرانتفاعی که بگی زنگ زدم میگن یا کادر ...

برادرم تو آزمون استخدامی قبول شد بدون سهمیه فقط خیلی باید خوند و تلاش کرد.درصداشم معمولی بود.البته خدا هم باید بخواد.

من فقط دوست دارم معلم شم حقوقش هم مهم نیس ولی نیست هر مدرسه ی غیرانتفاعی که بگی زنگ زدم میگن یا کادر ...

حالا شما شرکت کن...

از شما حرکت از خدا برکت..

من خالم با ۳۰سال سن شرکت کرد الآنم قبول شد کلاساش هم نشست از مهر می‌ره مدرسه درس میده .... امتحان کن..

حالا شما شرکت کن... از شما حرکت از خدا برکت.. من خالم با ۳۰سال سن شرکت کرد الآنم قبول شد کلاساش هم ...

اخه میگن ۱سال باید درس بخونی تو دانشگاهش اینجوری شوهرم نمیذاره

اخه میگن ۱سال باید درس بخونی تو دانشگاهش اینجوری شوهرم نمیذاره

ن گل من ...خاله من پارسال شهریور بود یا مرداد یادم نیست..توی آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کرد...بعد ک جوابا اومد رفت مصاحبه ..

همشم یکماه یا دوماه رفت کلاس نشست..‌ از مهر هم می‌ره مدرسه.

اره ۱سال کاراموزی داره تو دفترچه  قید شد منم ازمون دادم اشنامم پارسال قبول شد امسال بی ح ...

منظورم  سال تحصیلی امسال بوداااا

و  الان ک‌سال تحصیلی تموم شد

از سال تحصیلی جدید ب عنوان معلم‌میره

ن گل من ...خاله من پارسال شهریور بود یا مرداد یادم نیست..توی آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کرد...ب ...

امسال تو شرایط آزمونش عنوان کرده‌بودن که ۱ سال تحصیل در دانشگاه فرهنگیان

مشکل دانشگاهش چیه مگه ک شوهرت نمیذاره؟؟؟؟؟ دوره ب شما؟؟؟باید بری خوابگاه؟

کلا شوهرم با کار مخالفه میگه صبرکن ۶.۷ماه دیگه حقوقم درست میشه پول میدم هرکلاسی دوست داری برو تفریح کن ولی سرکار لازم نیس بری😑

نمی‌دونم والا خاله من ک دوماه رفت فقط .. شاید معلم کمه اینجا براهمون خواستند سریع جذبشون کنن

اها شاید .من تهرانم