2777
2789

درحدی هس که الان زنده هستیم هنوز😊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منکه دردش برام غ ق تحمل بود....دردش تو با س نم بود بیشتر...

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

امضام رو بخون

زایمان طببعی با درد اصلا نکن

اصلا

روش های بی دردی رو استفاده کن

اگه نه که سزارین کن

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من طبیعی فیزیولوژیک بودم خیلی راضیم.دردش میگیره ول میکنه مثلا اولاش سی ثانیه درد ده دقیقه بدون درد که شدت درد کم هست. اما اخراس 3 دقیقه بدون درد 40 ثانیه درد که درد شدتش از همه وقتا بیش تره

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

دردش توي كمر بالاي لگنه

انگار استخون هات داره ميشكنه 

و تو از درد بخودت ميپيچي وحشتناكه دردش اما خب وقتي بچه به دنيا بياد ميتوني راه بري و دردي جز درد بخيه نداري

من به كسي پيشنهاد نميكنم طبيعي مگه اينكه زايمان در اب باشه ارثي بدن خوب و قوي داشته باشي خارج كشور باشي

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد