2777
2789
اگه بهش اعتقاد داشته باشی بله امکان داره اما اگه مثل من کاملا بی اعتقاد باشی و اصلا اهمیت ندی اصلا ا ...

عزیزم هیچ فرقی نداره

من این سوال وازیه ملایی پرسیدم گفت فرقی نداره

عزیزم هیچ فرقی نداره من این سوال وازیه ملایی پرسیدم گفت فرقی نداره

میبخشید برای چی؟ متوجه نشدم

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه مرسي عزيزم

عزیزم فردا دوشنبه ساعت سعد برو سوره کهف و کپی بگیر بزار توشیشه ودرب شومحکم ببن 

من هنوز انجام ندادم ولی اون ملا میگفت سحروباطل میکنه ورزق وروزی وزیاد

قصدم اینه انجام بدم

موكل دارن نگفت اون گفت يه زن خيلي مسن تو خانواده شوهرت نزديكه منم مطمينم اونه

یاخدا.😳😳😳

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
منم نداشتم نشونهايش ديدن

عزیزم اگه تونستی و وقت کردی حتما برو راجب قانون جذب کمی مطالعه کن یا تو نت کتابهاش  رو سرچ و دانلود کن فوق العاده تاثیر گذاره  و میتونه بهت کمک کنه اگه تمرینهاش رو اصولی و دقیق انجام بدی

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اخه من كه حتي به كسي بدي هم نكردم😭من شوهزم و دوست دارم

اجی از من میشنوی   نمون پای اون زن

چون کسایی که سحر واقعا میتونن باطل کنند کم هستن

توهم بگو اون خانم باطل کنه   هم خودت هر  رروزززز سوره بقره بخون چون پیامبر گفتند  جادوگران و ساحران یاوه گویان

قدرت مقابله باهاشو ندارن   سوره بقره زیاد اولش دوساعت طول نیکشه  بعد که راه میفتی  یک ساعت و بیست دقیقه

ولی ارزش داره بنظرم   که این سختی بکشی و دوساعت وقت بزاری که سحر روت اثر نکنه

اینم انجام بده   حموم برو دوتاا تشت ببر   تو یکیش اب بریز

از اونی که اب داره چهل تا مشت بریز رو اون یکی رو هر مشت بخون بسم الله الرحمن الرحیم   بعد اب رو بریز رو سرت

انروزم اول ذی قعده ست تا عرفه میشه چهل روز

یک چله بردار   مثل حدیث کسا و از خدا بخواه که سحرت باطل کنه چون اون باید بخواد

برای منم دعا کن لطفا

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
اجی از من میشنوی   نمون پای اون زن چون کسایی که سحر واقعا میتونن باطل کنند کم هستن توهم بگ ...

بسیار عالی

منم حتمن انجام میدم

فقط آجی اگه وسط سوره بقره خواب رفتی یاخمار شدی یاخواستی ادامه ندی 

انجام بده یه مقدار خوراکی یه لیوان چای بزار چون مطمعن باش موکلها نمیزارن سوره بخونی 

احتمالن تا چند روز داغونی 

حتی احتمال جنگ ودعوا داری 

غقط ادامه ادامه بده