2777
2789
به من گفتن زندگيتو مادربزرگ شوهرت جادو كرده كه طلاق بگيرين و ما الان تو عقديم دوسال داريم شوهوم ميخا ...

هر روز سوره جن را بخون حتما، یه آیهی هم هست که حضور ذهن ندارم، در ۴ تیکه کاغذ بنویس و چهارگوشه خونه دفن کن، در اینترنت سرچ کن باطل کردن سحر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداشاهده منم بدی نکردم احترام همه روگذاشتم شوهرم باخانواده خودم عالی بود من پدرشوهرومادرشوه ...

خدا خيرش نده😭🙏منم مطمينم مادربزرگ شوهرمه تازه امروز سحر باطل زدم يعني باطل ميشه شوهرم از اين رو به اون رو شده ميگه بيا منطقي جدا شيم دوست داشتن. كافي نيست اخه كسي كه تنها چيزش عشق بود اومد خاستگاري چطور اينجوري شد

خب ما اگه باطل كنيم گناه كرديم

نه آجی گناه نداره 

حتمن پیداکن برو

زندگیت واجبه

مگه اون بیشعور حسود که دعامیگیرن ثواب میکنن

ولی خدابایید صلاحش بشع بری اگه خدانخوامطمعن باش نمیتونی بری

خب اين يارو كه زنگش زدم گفت شما همو دوست دارين ولي دارن بينتون جدايي ميندازن 

عزیزم  امشب سوره عبس بخون۴١بار نیت دشمن

به هرکی شک داری اسم ببر یابگو اونی که داره زندگیمو به هم میزنه سحرمیکنه طلسم میکنه یادعای شری میگیره

حتمن تا۴٠روز بخون تا دعا وطلسم به خودش برسه

اگه بهش اعتقاد داشته باشی بله امکان داره اما اگه مثل من کاملا بی اعتقاد باشی و اصلا اهمیت ندی اصلا امکان نداره

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
باشه مرسي عزيزم

فدات عزیزم

من٩ساله گرفتارم وکلی ختم کردم 

نمیگم خداکمک نکرده

چراکمک کرده معجزه نشونم داده یه دشمنمو باختم قران وسوره عبس رسوا کردم وشرشو برگردوند خدابه خودش

ولی این مشکلم امروزفهمیدم ودوساله که مشکل پیش آمده

من دیگه کم آوردم شیطونم وسوسم میکنه میدونم اگه باز ازنو ختمها روبخونم و صوتها روبزارم مطمعنم حاجت روامیشم

حقیقتش دیگه کم آوردم خود خداشاهده دیگه نمیتونم بکشم دعانویس یک میلیون وخورده ای گفته میخوام 

به خدا دیگه ازهمه جامونده ورونده شدم

اگه حوصله داری ومیتونی ختمها ی اون تایپ که دوستمون گفته بخون واگه میتونی نماز شب بخون

دعای زیادی هست بخون

کلن تا۴٠روز بایید بخونی

حدیث حتمن بخون فلق وناس۴٠بار بخون 

سوره الرحمن یس جن تکویر و...

من خسته شدم ولی توهنوز اول کاری 

صوت بقره حتمن تا۴۵روز بزارتوخانه 

خدا بزرگه ان الشالله معجزش