2777
2789
خب من چكار كنم

اگر احساس میکنین همچین مسئله ای واستون اتفاق افتاده از مفاتیح دعاهای مربوطشو بنویسین و بخونین خوندن نماز شب هم خیلی برکت داره اگر باز هم مشکل داشتین به یه روحانی معتبر مراجعه کنین تا کمکتون کنن موفق باشین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفتن زندگيتو مادربزرگ شوهرت جادو كرده كه طلاق بگيرين و ما الان تو عقديم دوسال داريم شوهوم ميخا ...

چطوری میتونن اسمشم بگن مثلا طرف کی بوده ؟؟

چطوراین علم و دارن ؟؟.واقعا شگفت انگیزه 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

استارتر اگه سراغ داری دعانویس خوب سریع برو باطل کن

من٩ساله همه ادعیه خوندم همه کاری که بگی کردم

هرکی دستور داده انجام دادم ولی یه طلسم تازه فهمیدم دارم

که حتمن حتمن بایید برم پیش دعانویس

خداخودش کمک کرد فهمیدم علت مشکلم وخداروشکر 

فقط به کسی نگو تا نرن قوی تربگیرن حتمن حزرامام جواد بگیر هم برای خودت وهم شوهرت

حتمن باطل سحر کن ودعای باطل سحر بگیر

اگه فامیل سحرت کرده بدون دست برنمیداره

شب دوشنبه مثل امشب سوره عبس ۴١بارتا۴٠شب بخون

عزیزم باهاشون درنیفت مثل من روانی میشی

مشاوره هم حتمن برو

چطوری میتونن اسمشم بگن مثلا طرف کی بوده ؟؟ چطوراین علم و دارن ؟؟.واقعا شگفت انگیزه 

موكل دارن نگفت اون گفت يه زن خيلي مسن تو خانواده شوهرت نزديكه منم مطمينم اونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/325742/آخرت-خودتون-رو-به-راحتی-اب-خوردن-خراب-نکنید-خدا-لع ...

عزیزم ما که نمیریم زندگی کسی روخراب کنیم

میریم زندگیمونو نجات بدیم

اون کسی که سحر کرده وهر۴٠روزمیره تمدید میکنه او بدن خودشو جهنمی کرده

من وامثال من میریم باطل میکنیم وباچنگ ودندان  زندگیمونو نگه میداریم

من دیگه کم آوردم روز٣ساعت فقط قران ختم دعا میخونم یاصوت سوره بقره جن تکویر یاسین توخانه ام پخشه

گناه ماها چیه؟

استارتر اگه سراغ داری دعانویس خوب سریع برو باطل کن من٩ساله همه ادعیه خوندم همه کاری که بگی کردم هر ...

سلام عزيزم من زنگ زدم به يه خانمي تو تهران ١٠٠گرفت گفت باطلش ميكنم وسايلشم برات پستش ميكنم پيش روانشناسم دارم ميرم ولي بازم شوهرم ميخاد طلاقم بده😭

عزیزم ما که نمیریم زندگی کسی روخراب کنیم میریم زندگیمونو نجات بدیم اون کسی که سحر کرده وهر۴٠روزمیر ...

خب توی این تاپیکم دوستمون درباره باطل کردن سحر توضیح دادن 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
اخه من كه حتي به كسي بدي هم نكردم😭من شوهزم و دوست دارم

عزیزم خداشاهده منم بدی نکردم

احترام همه روگذاشتم

شوهرم باخانواده خودم عالی بود

من پدرشوهرومادرشوهرمو اندازه دنیا دوست داشتم تواین ١۴سال خیلی مراعات کردم عین دختر خودشون

بعد خواهرشوهر آشغالم میره طلسم میکنه

امیدوارم عزیزش گرفتار جادوگر بشه

دلمو شکستن زندگیمو سیاه کردن خدا آخرتشونوسیاه کنه