2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست
مگه مردهاي كشورهاي ديگه رو ديدي؟

خیلی دیدم

خیلی از دوستان و فامیلا بودن که سالها اونور بودن و با فرهنگه اونجا خو گرفتن چند تا از دوستامم بودن که کلا همسرشون ایرانی نبوده واقعا این حجم از بی بندوباری رو ندارن ، نه اینکه نباشه ،هست اما اکثرا واسه دوره مجردیه اما وقتی وارده رابطه جدی یا ازدواج میشن پایبند میشن 

و خانمهاشونم خیلی راحت از کناره خیانت نمیگذرنو نمیبخشن چون هم قانون حمایتشون میکنه هم وابستگی به مرد ندارن 

البته همه جا خوب و بد وجود داره درصدش فرق میکنه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش اگه این علایم خیانت مردا باشه شوهرمن یه خیانت کاره .چون کم حرف وسرد وبی عاطفس ولی از اول اینجوربود ولی چندسالیه خیلی بدترشده.انصافا ولی هرچی میگم گوش میکنه نمیدونم کدوم کاراشو ببینم

مردی که در دوران عقد در اوج روابط عاشقانه و جذابیت خیانت کنه چی؟ دیر اومدی نخا زود برو

اون که دیگه فکر کردن نمیخواد کاملا راهه حل مشخصه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بدترین چیز برای زنه خیانت دیده اینه که تا مدتها با خودش درگیره که چه ضعفی داشته که در حقش خیانت شده و تا مدتها اعتماد بنفسش رو از دست میده، اینم به این دلیله که جا افتاده که برای اینکه مردت خیانت نکنه باید ال باشی و بل

اما به من خیانت شد با کسی که ۷ سال از خودم بزرگتر بود و بد هیکل و زشت و بی سواد 

پس همه چی ظاهر نیست بعضی مردا خیانت میکنن چون جاهای دیگه زندگیشون حتی توی کودکی کمبود داشتن و نمیشه انگشته اتهامو به سمت زن گرفت

من تا یکسال زیره نظره مشاور بودم تا اعتماد بنفسمو از دست ندم و اشتباه کسی رو به پای ضعفهای خودم نذارم و هر کس مسئوله اشتباهاته خودشه نه زنش یا شوهرش 

سيزده

کچولوعه بابا

حساس نشوخواهری 

به روهمسرتم نیارزشته 

زیادسخت میگیری

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دوست من شوهرش بهش خیانت کرده.اونم نه با یک نفر با چند نفر بوده آدم های مختلف و اکثرا مطلقه و متاسفانه همش یکدفعه برا زنش رو شده.حال دوستم افتضاحه و هیچ کمکی از من بر نمیاد.میگه میخوام طلاق بگیرم چون الان عقد هست.نه دلم میاد بگم جدا شو نه دلم میاد منصرفش کنم که خدایی نکرده بعد عروسی کنه و با یک بچه برگرده.چیکار کنم؟😢