2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست
خانمها من خيلي حساسه الكي ام نميدونم چيكار كنم دختره برادر شوهرم يه بار جلوي شوهرم بهم گفت دوست دار ...

کمبود محبت داره؟

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
خانمها من خيلي حساسه الكي ام نميدونم چيكار كنم دختره برادر شوهرم يه بار جلوي شوهرم بهم گفت دوست دار ...

خوب محرمن اینا مگه نه؟!میشن دختر عامو و عامو...چ اشکالی داره؟!منم همیشه عموم بغلم میکنه بوسم میکنه‌جلو همه حتی شوهرمم ک باشه چیزی نمیتونه بگه مگه خلاف شرع هس؟!!شاید بنده خداها مثل پدر و دختری همو دوس دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم شما شوهراتون وقتی خانمی ببینن بیرون مثلا دمه باجه بانک یا توی صف دکتر میشینن باهاش حرف میزنن یا ...

ربطی نداره منم شده تو خیابون به آقایون نگاه کردم اما دلیل بر خیانت نیست نگاه کردن با هیزی کردن فرق داره هر چند بعضیا فقط هیزن و کار به مراحله دیگه نمیرسه البته هیزیم یه نوع بیماریه و خیانت چشمیه به نظره من

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
جالبه آمار نشون میده بیشتره خیانتها توی بارداری و بعدش اتفاق میافته واقعا اون مرد نباید شرایطو درک ...

من اون موقع كه محرد بودم خيلي از مردها رو ميديدم ميگفتن زنم بارداره حوصله نداره 

منم نياز دارم مي اومدن دنبال زنهاي ديگه

چندتا رو توي دانشگاه ديدم توي محل كارم خيلي ديدم خيلي

يا يكي رو ديدم بچه نوزاد داشت حوصله نداشت مرده ميگفت زنم همش حواسش به بچه است هميشه خسته است 

به جاييكه بره كمك زن بدبختش

اومد بود دنبال خانم بازي

لعنت الله قوم الظالمين

لايك نكن مرسي اه
خوب محرمن اینا مگه نه؟!میشن دختر عامو و عامو...چ اشکالی داره؟!منم همیشه عموم بغلم میکنه بوسم میکنه‌ج ...

اره خوشم نمياد كسي بچسبه به شوهرم ولو اينكه محرم باشه😔

لايك نكن مرسي اه
من اون موقع كه محرد بودم خيلي از مردها رو ميديدم ميگفتن زنم بارداره حوصله نداره  منم نياز دارم ...

بعضی مردا از یک زن توقع دارن کدبانو به تما معنی باشه در کنارش هیکل ۲۰ رفتار عالی تیپ و آرایش پرفکت همسر داریشم نامبروان باشه، خب خوده اون مرد چه تلاشی میکنه برای بهتر بودن فقط تو یکی از این موارد

جالبه من اینهمه ایدالگرایی رو فقط تو مردهای ایرانی میبینم 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
اره خوشم نمياد كسي بچسبه به شوهرم ولو اينكه محرم باشه😔

وا...پس ی چیزی بهت بگم‌هنگ کنی من و شوهرم عقد بودیم بعد عروسی پسر خالش بود آخر عروسی مختلط بود یهو دیدیم آقا داماد داره با من میرقصه😳😳😳منم دقیقا داشتم آب میشدم ک پسرخاله شوهرم یه ماه من دیدمش چرا داره با من میرقصه اونم شب عروسیش؟!!کلا همه هم ب هم دست میدیم...اصلا عادیه...حس میکنم اینا غیرتی ترن تا کسی مثل پسر خاله خودم ک تازه ببینمش رو در رو ب زور سلام میکنه

وا...پس ی چیزی بهت بگم‌هنگ کنی من و شوهرم عقد بودیم بعد عروسی پسر خالش بود آخر عروسی مختلط بود یهو د ...

چرا پسرت خالت چشه؟

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
تحمل کنن..هرکی همسرش مشکل داشت باید خیانت کنه!؟ خب از اول چشماشو باز میکرد ببینه داره با کی ازدواج ...

من زمانی که با همسره سابقم بودم واقعا هم برای خودم هم دخترم خیلی سخت بود از وقتی جدا شدم واقعا میبینم که چقدر دخترم داره با آرامش زندگی میکنه