2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست

کاش همین حسه خطر رو مردها هم داشتن ، زن هم عاشقه هموم مردی که روزه اول دیده شده با همون حرفا و وعده وعیدهای قشنگش 

اما احتمال خیانت در مردا بیشتره چون مردا احتمال بخشیده شدن رو میدن اما خیانت از طرفه زن جزه معدود اشتباهاته زنه که مرد ببخشه بعضی از زنها صرفا به خاطره ترسه از آبرو ترسه از ترد شدن و بخشیده شدنه که تن به خیانت نمیدن(البته تعداده زیادی از خانمها به خاطره عفت و حجب و حیایی که دارن خطا نمیکنن) این ترسا رو اکثره مردا ندارن ، و تقریبا مطمعنن که بخشیده میشن اگه اطمینان داشتن انتهای هر نوع خیانتی پایانه زندگیشونه و برای همیشه زن رو از دست میدن کمتر دچار این خطا میشن

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما شما بارداري رو تجربه نكردي كه فكر ميكني بهانه اس

منظورم کاره مرد بود.بارداری زن و بهونه میکنه

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

میگم شما شوهراتون وقتی خانمی ببینن بیرون مثلا دمه باجه بانک یا توی صف دکتر میشینن باهاش حرف میزنن یا بعضی وقتها نگاه زن‌ها میکنن ؟!! اینا نشونه خیانته؟!!

همه شرايط جدايي رو ندارن

تحمل کنن..هرکی همسرش مشکل داشت باید خیانت کنه!؟

خب از اول چشماشو باز میکرد ببینه داره با کی ازدواج میکنه!

اگه منظورتون از شرایط نداشتن بچه داشتنه که نظر شخصی من اینه بچه ای که بخواد با یه مادر یا پدر خیانت کار یه خانواده داشته باشه همون بهتر که کنار یکیشون که سالمه وخیانت نمیکنه زندگی کنه و خانواده کامل نداشته باشه!

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

وگرنه چقدر زن هستن ک با مرده معتاد بیکار یا بد قیافه بی پول عصبی وووو دارن زندگی میکنن.اگ نتونن‌تحمل کنند اول دنبال راه حلند بعدم طلاق.ن خیانت

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
خب زن باردار يه نمونه شه  برخي توي بارداري هم زشت ميشن هم تنبل و بي خوصله هم اينقدر دردهاي عجي ...

جالبه آمار نشون میده بیشتره خیانتها توی بارداری و بعدش اتفاق میافته

واقعا اون مرد نباید شرایطو درک کنه

مگه مردای قدیم زناشون باردار نمیشدن اونم چندین بار اون روزا چرا خیانت اینقدر زیاد نبود 

تمروزه زنا بیشتر به خودشون میرسن اما خیانت بیشتر شده 

پس دنباله دلیله اصلی باید جای دیگه بگردیم فقط به تیپ و ظاهر و عشوه و لباس زیر و خواب برنمیگرده

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

خانمها من خيلي حساسه الكي ام نميدونم چيكار كنم

دختره برادر شوهرم يه بار جلوي شوهرم بهم گفت دوست دارم يه شب بغل عموم بخوابم

من اينحوري شدم😳😳

بعدشم هر بار شوهرمو ميبينه سفت بغلش ميكنه و ميچسبه بهش و حرفاي عاشقانه ميزنه  براش نامه مينويسه 

چندبار نامه هاشو توي كيفش پيدا كردم

نميدونم چيكار كنم😞😞😞

لايك نكن مرسي اه
جالبه آمار نشون میده بیشتره خیانتها توی بارداری و بعدش اتفاق میافته واقعا اون مرد نباید شرایطو درک ...

اگ بگیم کجا جنگ میشه اینجا