2777
2789
عنوان

رژیم دختردار شدن

272 بازدید | 7 پست

عزیزای دلم سلام

برای دختر دار شدن علاوه بر اینکه مادر باید قبل اقدام سردی و اینا بخوره، برای مرد هم رژیمی هست؟ از چند وقت قبل باید شروع کنه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردم بايد سردي بخوره جنسيت رو مرد تعيين ميكنه،من شوهرم زياد سردي نميخورد خودم خوردم،هميشه خدا هم عينه كوره گرمه دستاش،بچم پسر شد،مرد مهمتره ولي شنيدم ماست و تخم مرغ و زيتون تو دختر دار شدن تاثير داره،پدر شوهر من خدا بيامرز عاشق ماست و تخم مرغ بود و بچه اولش دختر شد،شوهر من به اينا لب نميزنه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

عزیزم ربطی ب سردی گرمی نداره؛ بیشتر باید چیزای کلسیم دار بخورین لبنیات گردو و..

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
منم میخام رژیم پسر دار شدن بگیرم کسی هست کمکم کنه؟

برای پسر دار شدن باید از سه ماه قبل لبنیات و چیزای کلسیم دار نخورین عدس سویا ابلیمو گردو و.. هم ممنوع ب جاش مواد غذایی پتاسیم دار بخورین قارچ تخمه افتابگردان توت فرنگی و..

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

امروز تو يه تاپيك خوندم كه بلافاصله بعد از پاك شدن سه شب پشت سر هم اقدام و ديگر هيييچ تا پري بعدي

ديگه صحت و سقمشو نميدونم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀