2777
2789

تابعیت یعنی زیر نظر یه سازمانی کشوری

مثلا میگه من تابعیت آلمان دارم یعنی زیر نظر کشور المانم

ملیت یعنی کشوری که توش به دنیا امده

ملیت من ایرانیه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ملیت مربوط به محل تولد خودت و پدر و مادرته که قابل تغییر نیست.

تابعیت مربوط به کشوری هست که تبعه ی اون کشور هستی که قابل تغییره.

مثلا یه نفر اهل یه کشوری هست ، بعد میره تبعه ی یه کشور دیگه میشه. یعنی تابعیت اون کشور رو میگیره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ملیت یعنی هر کسی اهل یه کشوریه .مثلا ما ایرانی هستیم .ولی وقتی یه نفر که اهل یه کشور دیگست و میره یه کشور دیگه زندگی کنه و پناهنده میشه اون بهش میگن تابعیت. یعنی تبعه یه کشور دیگه میشه

ملیت من ایرانیه ولی من میتونم تابعیت آمریکا را هم بگیرم.

ملیت یعنی کشور خودت، زادگاهت، وطنت❤️

تابعت یعنی کشوری که زادگاهت نیست ولی تو داری اونجا زندگی میکنی و اینکه مجوز داری برا زندگی در واقع تابع اون کشوری، میتونی راحت بری بیای، یه جورایی جز شهروندان قانونی اون کشور محسوب میشی.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

فرض کنید یه ایرانی رفته آلمان و چند ساله که به صورت قانونی مقیم اونجاست ، ایشون ملیت ایرانی و تابعیت ...

مرسی

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
تابعیت یعنی زیر نظر یه سازمانی کشوری مثلا میگه من تابعیت آلمان دارم یعنی زیر نظر کشور المانم ملیت یع ...

مرسی

ملیت مربوط به محل تولد خودت و پدر و مادرته که قابل تغییر نیست.تابعیت مربوط به کشوری هست که تبعه ی او ...

مرسی

ملیت یعنی هر کسی اهل یه کشوریه .مثلا ما ایرانی هستیم .ولی وقتی یه نفر که اهل یه کشور دیگست و میره ی ...

مرسی

ملیت من ایرانیه ولی من میتونم تابعیت آمریکا را هم بگیرم.ملیت یعنی کشور خودت، زادگاهت، وطنت❤️تابعت یع ...

مرسی