2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر من خیلی دراین باره بی تجربه بودم و متاسفانه الوده اش شدم 

این زگیل ها ازراه تماس جنسی و معمولا ازمرد به زن منتقل میشه و ویروسش هم تااخر عمر توبدن میمونه مگه اینکه کسی قبل از برقراری اولین رابطه واکسن این ویروس رو زده باشه

من متاسفانه درگیرش شدم و الان واکسن موثو نیست نوع ۱۶ و ۱۸ این ویروس سرطان زاست و فقط با تست پاپ اسمیر که باید هرسال خانوم ها انجام بدن مشخص میشه

الان درمراحل ازمایش ها هستم

جواب تست پاپ اسمیرم التهاب و عفونت شدید رو نشون داد که اینم متاسفانه یه نوع باکتری یا ویروسه که ازطریق رابطه جنسی منتقل میشه و معمولا علائمی نداره و بامعاینه توسط متخصص زنان مشخص میشه و خانوم های باردار که خدایی نکرده الوده ان به این ویروس نباید طبیعی زایمان کنن چون واگیر دار و قابل انتقاله ازطریق تماس پوستی

حالا سوالم کسی بوده این مشکلو داشته باشه و پاپ اسمیرش رو باید تکرار میکرده و پاپ اسمیر مرحله دوم مشکلی داشته یانه؟

خیلی ممنون میشم جواب بدین و ببخشید ازطولانی شدنش گفتم شاید تجربه ام به درد کسی خورد

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شکلیه؟؟ینی همه کسایی ک رابطه جنسی دارن بش مبتلا هستن؟

نه فقط اونایی که این ویروس و دارن توبدنشون منتقلش میکنن

شوهرمن داشت و من متاسفانه بیخبر و بی تجربه

ولی کلا خیلی شیوع پیدا کرده 

بخاطر همين ميترسم برم استخر،،امكان داره منتقل بشه؟

تو استخر و اینا خیلی کمه درصدش معمولا ازتماس پوست با پوست بدن الوده و تماس جنسی منتقل میشه

چه شکلیه؟؟ینی همه کسایی ک رابطه جنسی دارن بش مبتلا هستن؟

اين ويروس از طريق شريك جنسي منتقل ميشه، البته من از يه دكتر شنيدم كه قبلا فقط اينو ميگفتن، الان انقدر شايع شده و زياده كه ميگن ممكنه فقط هم از رابطه نباشه