2777
2789
عنوان

چقد بدم من 😢😢😢😢😢

349 بازدید | 24 پست

من نسبت به استفراغ فوبیای شدیدی دارم یکیو تو این حال ببینم میترسم استرس میگیرم ازش تا جایی که بتونم دور میشم 

امروز پسرم 2سالو نیمشه استفراغ کرد ترسیده بود ولی جرات نداشتم بغلش کنم مثلا ارومش کنم راحت استفراغ کنه همش اوق میزد و گریه میکرد 

منم با یکم فاصله از تختش قربون صدقش میرفتم و ارومش میکردم بعد که تموم شد بغلش کردم بوسش کردم و کاراشو کردم 

مادری هست مثل من باشه ؟ 😢😢😢😢😢 چیکار کنم این حالتم برطرف شه ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

😂😂😂ببخشید خندم گرفت

عیب نداره

بعصیا یکیو درین حال میبینن خودشونم حالشون بد میشه

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیییی خیلی رو شیر بالا اوردن بچه ها حساسم واقعا هروقت یه بچه جلوم شیر بالا بیاره منم عق میزنم امیدوارم بچم هیچوقت بالا نیاره وگرنه واقعا نمیدونم چیکار کنم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
این ترسو به اونم انتقال میدی

نمیدونم چرا میترسم ... منکه میرم تمیز میکنم مال بچمو چندشم نمیشه ولی چرا نمیتونم نزدیکش شم 😢😢😢😢😢 شما بچت اینجوری میشه چیکار میکنی ؟

بچه ی دوسال و نیم که اسفراغشون حال بهم زن نیست و ترس نداره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
منم خیلیییی خیلی رو شیر بالا اوردن بچه ها حساسم واقعا هروقت یه بچه جلوم شیر بالا بیاره منم عق میزنم ...

من تمیز میکنم بعد بالا اوردن بغلشم میکنم میشورمش ولی همون موقع میترسم نزدیکش شم 😢😢😢😢

بچه ی دوسال و نیم که اسفراغشون حال بهم زن نیست و ترس نداره

بالاخره اونم مثل ادم بزرگ مواد غذایی بالا میاره ولی مقدار کم .... بنظرت چیکار کنم ترسم واسه بچم بریزه؟

من تمیز میکنم بعد بالا اوردن بغلشم میکنم میشورمش ولی همون موقع میترسم نزدیکش شم 😢😢😢😢

بدبختی من اینه که اصلا نمیتونم برم سمتش تمیز کنم.چون خودم خواهر کوچیک دارم تجربه دارم.بخوام اون صحنه رو ببینم خودم بالا میارم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
بالاخره اونم مثل ادم بزرگ مواد غذایی بالا میاره ولی مقدار کم .... بنظرت چیکار کنم ترسم واسه بچم بریز ...

نمیدونم والا حتما از دوران ببچگیت از این موضوع ترس داشتی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نمیدونم والا حتما از دوران ببچگیت از این موضوع ترس داشتی

عذاب وجدان دارم خیلی حس میکنم مادره خیلی بدی هستم که نمیتونم بچمو بغل کنم تا با ارامش بیشتری استفراغ کنه 😢😢😢😢😢

عذاب وجدان دارم خیلی حس میکنم مادره خیلی بدی هستم که نمیتونم بچمو بغل کنم تا با ارامش بیشتری استفراغ ...

اخی عزیزم نه مادر بدی نیستی 

دست خودت که نیست بعضی وقتها نمیشه با این حسهای نهادینه مبارزه کرد هر چی هم منطقی خودت بهش فکر کنی و بخوای حل بشه نمیشه که نمیشه 

راهش اینه که قبول کنی این حالت دست خودت نیست و بعدش یه جور دیگه براش جبران کنی که ناراحت نشه 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
اخی عزیزم نه مادر بدی نیستی  دست خودت که نیست بعضی وقتها نمیشه با این حسهای نهادینه مبارزه کرد ...

مرسی از مهربونیت 😊 میشه روانکاوی چیزی برم حلش کنم ؟