2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
میشه بگی چرا اینقدر اوانس میدادی؟روشو زیاد کردی 

دلم براش میسوخت . گفتم داره خونه میسازه. وضع الی خانوادش خوب نیس. برا زندگیمون دارم خرج میکنم. که خوب زندگی کنیم. اونم اوایلش خوب بود حلقه طلا نخواست. خ خریدا رو راحت گرفت. اما بعد که من سر کار میرفتم و پول داشتم راحتم خرج میکردم پررو شد . 

میدونم خ اشتباه کردم. حالا چکار کنم؟

واقعا دلم واس پدرو مادر بدبختت سوخت ازاینک بخاطر تو همیشه باید نگران باشن و سرشون پایین ببین از ی ادم سرشناس شنیدم گف اگ شوهرت خیانت کرد ببین تو چ کمبودی گزاشتی ک اون ب این راه کشیده شد عقاید بقیه کاری ندارم ولی تو با ندانم کاریت خون خودتو کردی تو شیشه ناراحت نشو شوهرت تورو گیر اورده داره سرت بلا میاره واقعا من جات بودم یا خودمو میکشتم یا اون دوتا هرزه خیلی زیاد ک مرد جلوچشمت تو اتاق ک همه هسن اینکارو کن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم براش میسوخت . گفتم داره خونه میسازه. وضع الی خانوادش خوب نیس. برا زندگیمون دارم خرج میکنم. که خو ...

خوب همکاری دلسوزی عشق درک متقابل ووو مفهوم حقیقی زندگی مشترک هستن  ولی برای کسی که خودشو ثابت کرده باشه 

حالا گذشته ها گذشته الان لازمه که خوددار باشی و به جای جیع و داد و کتکاری و اعصاب خردی یا بری زوج درمانی یا وکیل بگیری برای کارهای طلاق مگه ادم چندبار زندگی میکنه که یه دورش اینطوری بگذره؟

حال متکلم از کلامش پیداست
خوب همکاری دلسوزی عشق درک متقابل ووو مفهوم حقیقی زندگی مشترک هستن  ولی برای کسی که خودشو ثابت ک ...

زوج درمانی نمیاد من تنهایی رفتم مشاوره فایده نداشت گفت دوتایی باید بیاین.‌طلاق هم بچمو چکار کنم . دلم براش میسوزه. این پدر نمیشه براش

متوجه نشدم چ کاری رو؟؟

عزیزم عقلتو بکار بنداز اینکه هرزگیاشو کرده تو سریعا مهریتو بزار اجرا بزار حالش جا بیاد بفهمه ک تو عقلت تکون خورده همش بخاطر دلسوزیای بیجهتته ک سوارت شده اون اصن بهت اهیت نمیده قانونی پیش برو طلاقتو هم بگیر.من یچیز نمیفهمم وقتی اینای ک زن شاغل یا پولدارین واس چی عن شوهر میخوان چیکار باشین واس خودتون دیگ ااااااااه😡

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
زوج درمانی نمیاد من تنهایی رفتم مشاوره فایده نداشت گفت دوتایی باید بیاین.‌طلاق هم بچمو چکار کنم . دل ...

خوب پس کلا بهش محل نذار وقتی نه راهی برای جدایی هست نه راهی برای اصلاح شاید بی محلی و کم محلی تنش رو کاهش بده

عزیزم عقلتو بکار بنداز اینکه هرزگیاشو کرده تو سریعا مهریتو بزار اجرا بزار حالش جا بیاد بفهمه ک تو عق ...

ب نظرت کارایی که میکنه برا طلاق کافیه؟ اون خ سیاست داره سکوت میکنه تا من خوب جیغ و داد کنم حرص بخورم خودمو بد نشون بدم مقصر بشم. بعدم بهم میگه روانی. 

خوب پس کلا بهش محل نذار وقتی نه راهی برای جدایی هست نه راهی برای اصلاح شاید بی محلی و کم محلی تنش رو ...

یعنی ماشینمو بدم از صبح تا شب بره دنبال خانوادش. خرجمو نده. وسایل خونمو خراب کنه. بچمو ی دکتر نبره. هیچ اهمیتی بهم نده. این که نمیشه زندگی

ب نظرت کارایی که میکنه برا طلاق کافیه؟ اون خ سیاست داره سکوت میکنه تا من خوب جیغ و داد کنم حرص بخورم ...

من دیگ تاپیکتو ترک میکنم چون واقعا دارم روانی میشم تو الان امید ب چی داری عزیرم ان شالله ک عقل بیاد تو کلت منکه خیلی حرص خوردم😡

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
یعنی ماشینمو بدم از صبح تا شب بره دنبال خانوادش. خرجمو نده. وسایل خونمو خراب کنه. بچمو ی دکتر نبره. ...

خوب تو بگو چه راهی  جز طلاق و حذف این ادم نامناسب از زندگیت  یا زوج درمانی و اصلاح رفتارهایی نامناسب یا بی محلی به بدرفتاری هاش و عادی زندگی کردن وجود داره من که راه دیگه ای جز اینا  نمیبینم 

من دیگ تاپیکتو ترک میکنم چون واقعا دارم روانی میشم تو الان امید ب چی داری عزیرم ان شالله ک عقل بیاد ...

میگم خودمم مقصرم. بعدا پشیمون میشم. همه همین الان میگن خودت پرروش کردی

خوب تو بگو چه راهی  جز طلاق و حذف این ادم نامناسب از زندگیت  یا زوج درمانی و اصلاح رفتارها ...

ذله کردنش ی راهی بگو برا ذله کردنش ؟ من سه ماه برا زایمان ولش کردم و رفتم اخ نگف هفته ای ی بار ب زور با اکراه میومد میبردم دکتر

ذله کردنش ی راهی بگو برا ذله کردنش ؟ من سه ماه برا زایمان ولش کردم و رفتم اخ نگف هفته ای ی بار ب زور ...

ذله کردنش بدون ذله شدن خودت و بچه ات اتفاق نمیفته همین الانم اون داره راحت میچرخه و میره عروسی و کیف میکنه شما کلافه شدی این که نشد راه حل