2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

293 بازدید | 40 پست

ی هفتس خونه مستقل گرفتیم. شوهرم ب هر بهانه ای تو هر شرایطی ولم میکنه میره سراغ ننه باباش‌ . من ی بچه کوچیک دارم که ب خاطر حساسیت هر روز دماغش کیپ میشه و نمیتونه نفس بکشه باید یکی کمکم باشه‌ تو این شهر غریبم. شوهرم جوری که نتونم ثابت کنم و ب کسی بگم آزارم میده فحش هرزه میده تهمت میزنه وسایل خونه روخراب میکنه جای خوابشو جدا میکنه ب خانوادم توهین مبکنه. رفتن ب همه آشناها و فامیلایی که تو این شهر داشتم گفتن شما گفتین بره جدا خونه بگیره. اونام میترس بیان پیشم. بهم گفته اوردمت اینجا که طلاقت بدم تقصیر خانوادمم نباشه. دو سال کارتم دستش بود تمام درامدمو خورد و خرج کرد حالا میگه میخواستی ندی خانوادش میگن چیزی نداشتی. این دوسه روز مشاجره داریم. میگه طلاقت میدم غر میزنی. خونه خلوت میخوای. میگه مادرت فاسده. منم از خونه بیرونش کردم و سوییچ ماشینم ازش گرفتم. امروزم گفتم بچشو برداره و بره حالا که من مشکل اخلاقی دارم. فردا هم قراره خواهرزادم بیاد تکلیفمو معلوم کنه‌ اگه بیاد‌ .خسته شدم. منم فحش میدم بد و بیراه میگم. کتکش میزنم اما اون با حرفاش اتیشم میزنه. هیچی نمیگه یهو ی حرف بد. کارایی که نتونم ب کسی بگم. من فقط صدام بلنده هیچ کاری ازم نمیاد. خ بیچاره ام. درمانده ام. چکار کنم؟ دیروز از صبح تا غروب بی خبر ولمون کرد و رفت حتی ی زنگم نزد با خانوادش رفت عروسی راه دور . وقتی میگم چرا میگهدوس داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر دیگه!از مردی که به مادر ادم بگه خراب چیزی درنمیاد!البته حق و حقوقتم بگیر

ب باباش زنگ زدم . مثلا باباش داییمه گفتم جلو پسرتو بگیر ب خواهرت فحش میده. باباش بهش زنگ زده میگه نه من نگفتم. 

ب باباش زنگ زدم . مثلا باباش داییمه گفتم جلو پسرتو بگیر ب خواهرت فحش میده. باباش بهش زنگ زده میگه نه ...

شوهرت چقد بامزس کاراش عینه بچه.ولی من فک کنم اگه بلد باشی میتونی خرش کنی عین موم بیاد تو دستت فک کنم یخورده غرور الکی داری درسته?😒😞

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
شوهرت چقد بامزس کاراش عینه بچه.ولی من فک کنم اگه بلد باشی میتونی خرش کنی عین موم بیاد تو دستت فک کنم ...

تحملم کمه. غرور هم دارم. ما تو خونوادمون اصن فحش ناموسی نداشتیم. خ برام سخته. اینا خوراکشونه. ولی شوهرم تا حالا بهم نگفته بود این حرفا رو

شوهرت چقد بامزس کاراش عینه بچه.ولی من فک کنم اگه بلد باشی میتونی خرش کنی عین موم بیاد تو دستت فک کنم ...

ببین من پول دادم ماشین خریدم . بدهیای عروسی و خونه رو دادم. خونه رو که ول کردم برا ننه باباش و خواهراش از بس اذیتم کردن. عروسی که هم میگه خودم گرفتم. ماشینم که اونا سوار میشن. فک کن من حامله بودم با اتوبوس میرفتم خونمون اون با ماشین من دوستاشو سوار میکرد میبرد دانشگاه. خانوادشو میبرد کاراشونو انجام بدن

ببین من پول دادم ماشین خریدم . بدهیای عروسی و خونه رو دادم. خونه رو که ول کردم برا ننه باباش و خواهر ...

خب زیادی رو دادی سوارت شدن قشنگ معلوم ادم حسابت نمیاره بیشرف.چون میدونه دستت نمیره سمت طلاق

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
فقط چهر خط خوندم.از اسیری اوردنت یا تو خونه پدرت زیاد بودی😔😞😩😩😩😩😩😩😩😩😩

گولم زد. همه گفتن در شان تو نیستن خودش و خانوادش. من تو بدترین شرایط روحی بودم بهش گفتم بیا خاستگاری بعد چهار سال که منتظر بود. چقد اذیتم کردن سر مهریه . عقد و نامزدی بی هیچ کادو و دسته گلی. هیچی ازش نخواستم نه طلا نه پول‌ . تو دوران عقد پول میذاشتم جیبش. 

گولم زد. همه گفتن در شان تو نیستن خودش و خانوادش. من تو بدترین شرایط روحی بودم بهش گفتم بیا خاستگاری ...

علت کارای شوهرت اینه ک خیلی بی ارزش کردی خودتو توقع داری برات دس بزنیم بگیم اخه اخه توبا کارای بیهودت باعت شدی ک شان خودتو بعنوان یک زن بیاری پایین واقعا متاسفم ک خودتو کردی کوزت اون روانی

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
خب زیادی رو دادی سوارت شدن قشنگ معلوم ادم حسابت نمیاره بیشرف.چون میدونه دستت نمیره سمت طلاق

حالا چکار کنم. برا درخواست طلاق دادن مشکلی ندارم. با وکیل هم حرف زدم. اما گف اون درخواست بده هم راحت تر پیش میره هم حق و حقوقتو باید بده