ی هفتس خونه مستقل گرفتیم. شوهرم ب هر بهانه ای تو هر شرایطی ولم میکنه میره سراغ ننه باباش . من ی بچه کوچیک دارم که ب خاطر حساسیت هر روز دماغش کیپ میشه و نمیتونه نفس بکشه باید یکی کمکم باشه تو این شهر غریبم. شوهرم جوری که نتونم ثابت کنم و ب کسی بگم آزارم میده فحش هرزه میده تهمت میزنه وسایل خونه روخراب میکنه جای خوابشو جدا میکنه ب خانوادم توهین مبکنه. رفتن ب همه آشناها و فامیلایی که تو این شهر داشتم گفتن شما گفتین بره جدا خونه بگیره. اونام میترس بیان پیشم. بهم گفته اوردمت اینجا که طلاقت بدم تقصیر خانوادمم نباشه. دو سال کارتم دستش بود تمام درامدمو خورد و خرج کرد حالا میگه میخواستی ندی خانوادش میگن چیزی نداشتی. این دوسه روز مشاجره داریم. میگه طلاقت میدم غر میزنی. خونه خلوت میخوای. میگه مادرت فاسده. منم از خونه بیرونش کردم و سوییچ ماشینم ازش گرفتم. امروزم گفتم بچشو برداره و بره حالا که من مشکل اخلاقی دارم. فردا هم قراره خواهرزادم بیاد تکلیفمو معلوم کنه اگه بیاد .خسته شدم. منم فحش میدم بد و بیراه میگم. کتکش میزنم اما اون با حرفاش اتیشم میزنه. هیچی نمیگه یهو ی حرف بد. کارایی که نتونم ب کسی بگم. من فقط صدام بلنده هیچ کاری ازم نمیاد. خ بیچاره ام. درمانده ام. چکار کنم؟ دیروز از صبح تا غروب بی خبر ولمون کرد و رفت حتی ی زنگم نزد با خانوادش رفت عروسی راه دور . وقتی میگم چرا میگهدوس داشتم