2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 176 پست
والا دیگه ب نشونه اعتقادی ندارم. چون خیلی ضد و نقیض دیدم. هیچ ازمایشی هم انجام ندادم تا حالا. منتظر ...

هم شور و هم شیرین و هم ترش و کلا همه مدل. ولی خب قبل بارداری خیلی شکمو بودم. هنوزم هستم ولی با بی اشتهایی میخورم همه چیو.

و چیز مهمتر اینه ک فک میکنم اقداممون یکی دو روز قبل تخمک گذاری بوده ک این ب دختر بودن خیلی ربط پیدا میکنه

کنار تو درگیر آرامشم . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا دیگه ب نشونه اعتقادی ندارم. چون خیلی ضد و نقیض دیدم. هیچ ازمایشی هم انجام ندادم تا حالا. منتظر ...

من اصلا نه حالت تهوع دارم نه تاحالا بالا اوردم

ولی فقط سردر و سر گیجه و کمر دردم شدیده

منم خیلی جاها شنیدم که به علائم ربطی نداره ولی بعضیا اعتقاد دارن

هم شور و هم شیرین و هم ترش و کلا همه مدل. ولی خب قبل بارداری خیلی شکمو بودم. هنوزم هستم ولی با بی اش ...

اره دکتر منم میگفت به این قضیه خیلی ربط داره ولی اقدام من دقیقا روز تخمک گذاری بود

ولی یه جیز عجیب که دیدم این بود که زمانی که واسه سونوگرافی اولم رفتم تازه وارد ۶ هفته شده بودم ولی سونو دقیق گفت ۶ هفته و ۳ روز ، ۱۰ روز جلوتر کفت!؟ ممکنه جنینم زودتر رشد کرده باشه!؟

سلام عزیزم میگم برای غربالگری اولم کجاسونوبرم  که جنسبتوهم بهم بگه..ممنون که جوابمو دادی

خواهش میکنم گلم

برو چهار طالبانی شمالی روبروی رفاه

سونوگرافی خدارحمی.قبل از رفتن حتما نوبت بگیر خدا نیدونا چه خبره اینقد شلوغه من نوبت داشتم سر وقت رفتم واخل

روبروشم آزمایشگاه دنا هست که ازمایش هونو انجام میدن

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
شایان مام عزیز ماله منو گفتی دختر؟ چون ریپلای نمیکنی متوجه نمیشم

آره عزیزم البته حدس من از روی عکسته چون امکان زوم ندارم خودت طبق اون روشی که عکسشو فرستادم بررسی کن متوجه میشی

لایق وصل تو که من نیستم............. اذن به یک لحظه نگاهم بده