شادی9797 مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1897 عنوان جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 176 پست خانوما، من دیروز رفتم سونو ان تی. ولی چیزی از جنسیت نگف. ینی پرسیدم خودم ولی گف از الان ک معلوم نمیشه زوده.کسی هست وارد باشه! از رو عکس جنین بتونه حدس بزنه. یک ماه و نیم دیگه مونده بفهمم. خیلیا احتمالیشو تو 12 هفته میفهمن. منم دوس داشتم بدونم 😢 کنار تو درگیر آرامشم . . . 1397/04/24 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند۶۸ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 426 دقیقا بیشتر آشنایانما حتی جاریم که بچش دختر بود هم لکه بینی داشت آخی چ بد مواظب باش استراحت کن داروهای الکی هم زیاد استفاده نکن ایشالله خداواست نگهش داره
fernandoo عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 80 آخی چ بد مواظب باش استراحت کن داروهای الکی هم زیاد استفاده نکن ایشالله خداواست نگهش داره من خودم اصلا لکه بینی ندارم داشتم اطرافیانمونو میگفتم که دختر دارن و اینجوری بودن
سوگند۶۸ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 426 دقیقا بیشتر آشنایانما حتی جاریم که بچش دختر بود هم لکه بینی داشت بااونیکه ک گفت شاف میذاره بودم عزیزم😂😁
ترانه_. عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2483 ترانه جان شما عدد فری بتا و مام براتون درست بود؟؟ اره اون درست بود ولی خيليا میکن براشون غلط در اومده
شادی9797 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1897 دختر ک سفته چرالکه بینی؟ من ک جنسیتشو نمیدونم هنوز. شایدم پسر باشه. بیشتر از روی نشونه های دیگه حدس میزنم دختر باشه. مثلا همین تهوع. اکثر کسایی ک ویار دارن دختر میشه و پسردارا کم پیش اومده ویار داشته باشن. من ک خیلی داره بهم سخت میگذره. کنار تو درگیر آرامشم . . .
شادی9797 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1897 آخی چ بد مواظب باش استراحت کن داروهای الکی هم زیاد استفاده نکن ایشالله خداواست نگهش داره دارویی ک مصرف نمیکنم بجز یدوفولیک. شیافم دکتر گف تا ده شب استفاده کنم. تا حالا 8 شب شده. باز برم دکتر ببینم لازمه ادامه بدم یا نه. کنار تو درگیر آرامشم . . .
سوگند۶۸ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 426 من ک جنسیتشو نمیدونم هنوز. شایدم پسر باشه. بیشتر از روی نشونه های دیگه حدس میزنم دختر باشه. مثلا همی ... نه عزیزم بارداری تابارداری وخانم تاخانم متفاوت هم هست
سوگند۶۸ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 426 دارویی ک مصرف نمیکنم بجز یدوفولیک. شیافم دکتر گف تا ده شب استفاده کنم. تا حالا 8 شب شده. باز برم دکت ... ایشالله ب خیرو خوشی فارغ میشی عزیرم نگران نباش😘
shayanmom عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 679 اتفاقا دکترمم بهم گفت احتمالا دختره افرین بهت که اطلاعات کافی داری گلم فدات شم عزیزم انشالا جنسیت نی نی مشخص شد حتما بهم خبر بدهمنم سه شنبه دیگه میرم برای سونوی جنسیت برام دعا کن شوهرم عاشقه پسره.......... لایق وصل تو که من نیستم............. اذن به یک لحظه نگاهم بده
sssssssaaaaaannnn عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2482 فدات شم عزیزم انشالا جنسیت نی نی مشخص شد حتما بهم خبر بده منم سه شنبه دیگه میرم برای سونوی جنسیت بر ... باشه گلم حتماشوهر منم عاشق پسره خیلی ناراحت میشم اینجوریهخودم دختر دوس دارم خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
صدفی_ عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 681 دقیقا بیشتر آشنایانما حتی جاریم که بچش دختر بود هم لکه بینی داشت جنسیت بچه شما چیه؟ خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.