2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 176 پست

مطمعنب این عکس مال سونو هفته 12 باشه چون بنظر میرسه سن نی نی کمتر ازین باشه یا شاید عکست واضح نیست اون عکس اولی که یکی از بچه ها فرستاد قشنگ مشخص هست زاویه دنبالچه و قسمت تناسلی ..... ولی عکس تو هنوز انگار خوب تشکیل نشده

لایق وصل تو که من نیستم............. اذن به یک لحظه نگاهم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم دختره چون زاویه ایجاد نشده و با قسمت دنبالچه موازیه البته من امکان زوم عکس رو ندارم وگرنه دقیق تر میگفتم

نه عزیزم فقط بیحالمو علایمی ک گفتم 

منم علائمم اینه که یکمی بیحالم 

اصلا نه خالت تهوع و نه ویار صبحگاهی هیچی ندارم فقط مرغ اصلا خوشم نمیاد و کرفس و خورش کرفس گوشت هم فقط کوبیده با لیمو دوست دارم

عاشششق چیز ترش هستم جوری که از بس ترشی میخورم زبونم زخم شده و معدم مدام ترش میکنه کمر درد و سر درد شدید دارم ولی اصلا کسی متوجه نشده نزدیک ۳ ماهمه ... وزنمم ثابته 

ای خدااا من هر کار میکنم عکس لود نمیشه. وضعیت نت خیلی خرابه. همین نی نی سایتم بزور میام گاهی. حالا هر وق لود شد لایکتون میکنم ببینین و نظر بدین.

چیزی الان بابتش نگرانم اینه ک جفتم circular. کسی بوده مثه من باشه؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .
ماله من معلوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا دیگه گفتم فکر کنم دختر باشه ولی میگم نمیتونم زوم کنم خودت اگه میتونی قشنگ زوم کن اون قسمت انتهای دنبالچه رو با قسمت تناسلی نگاه کن اگه موازی باشه دختره اگه زاویه 30 درجه باشه پسره

منم علائمم اینه که یکمی بیحالم  اصلا نه خالت تهوع و نه ویار صبحگاهی هیچی ندارم فقط مرغ اصلا خو ...

منم ترشی فقط دقیقالیمو هم ک کنارغذام‌باید باشه من سر دخترم حالت تهوع ویار شدیددد داشتم الان تاحدودی فرق داره بارداریم..

بنظرم دختره چون زاویه ایجاد نشده و با قسمت دنبالچه موازیه البته من امکان زوم عکس رو ندارم وگرنه دقیق ...

ببخشید یه سوال داشتم ... درسته که میگن جنین پسر سمت راسته رحمه و جنین دختر سمت چپ؟؟؟